Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, web sitemiz için daha güzel ve harekete geçirici unsurlar ile daha hoş bir tasarım sunmak istiyoruz.
Köklü olmayan tasarım değişikliği önerilerinizi dinlemek isteriz.

Site: https://seoegitim.com/

Boşluklar, renk seçimi, okuma zorlukları, eklenebilecek sektörel güzel farklılıklar vs. vs.

Yorumlarınıza R10+ vereceğim, teşekkürler.
İlk tespitler,
Text yerine Logo kullanılabilir.
Farklı bir sayfaya geçildiğinde menü butonun altındaki çizgi oluşurken ana sayfada aynı işlemi 2 farklı menüde uygulamanız kullanıcı deneyimi açısından kafa karışıklığına neden olmuş sebebi eğer bu alt çizgiyi bir menüyü vurgulamak örneğin indirim sayfanız vardır ön plana çıksın diye kullanıyorsanız tamam da az önce belirttiğim gibi farklı sayfada aktif menünün altında çizgiyi kullanıyorsanız kararsız bir tasarım anlayışına sahipsiniz demektir.
Alt menülerde ki renk site rengiyle pek uyumlu olmamış kahve farklı bir tona adım atmış header renginin 1-2 tık koyusunu veya açığını denemeniz daha mantıklı olurmuş.
H1'de Markla yazdığınız SEO Eğitim arkasında ki alan bir tık genişletilebilir font sığmamış milimlikte olsa kenarlara taşması hoş bir görüntü oluşturmamış.
Teklif al formunda ki Teklif al yazısı ve Gönder butonu orta yerine sağ da hizalanması daha estetik bir görüntü sağlayabilir.
Arama formunun blogunun arkaplanı aynı arkaplan yerine 1 tık koyulaştırarak modül daha belirgin bir hale getirilebilir.

vs. vs.

Daha inceledikçe bir çok hata ve sorun var özetlemek gerekirse profesyonellikten uzak amatör bir sayfa ile karşılaşmış gibi hissediyorum tasarımcınıza bir el atmanız tavsiyemdir.

Son olarak söylemeden edemeyeceğim o footer da ki a bağlantı geçişlerinde linklerin hover neden öyle altın sarısı tercih edilmiş turuncu arkaplanın üstünde resmen göz bozukluğuna neden olacak gibi gözüküyor hiç mi fark etmediniz?

Umarım bunları kötü yorum olarak değilde yapıcı eleştiri olarak algılar ve sizlere iyi niyetli yorum yaptığımı ve yardımcı olmak içinde yine tavsiyelerde bulunabileceğimi göz ardı etmezsiniz herhangi bir konuda ücretli/ücretsiz yardıma ihtiyacınız olursa tasarımınıza köklü olmasada ufak tefek dokunuşlarla bile ne kadar güzel bir hale getirebileceğimize canlı şahit olabilir veya bu deneyimi kendi beceri ve tecrübenizle gerçekleştirirseniz kullanıcı olarak görmekten de memnuniyet duyarız.