Hocam nerde ortaklık orda bokluk derler.
Ekip arkadaşı almak yerine gerçekten güvendiğiniz birini ortak alırsanız sizin kadar işinize sahip çıkarsa eğer daha mantıklı olur.
Bu denendi hocam.
strateji ve ilk kurulumlari kendi uzerinize almalisiniz. rutin islemler icin de jr alin isletmenize. siz musteri iletisimi ve ilk kurulumlarla stratejiyi olusturacaksiniz. sonrasinda rutin islemler icin jr kendini gelistirerek ilerleyecek. haftalik olarak hesaplari ve haliyle jr arkadasinizi kontrol edeceksiniz. boylelikle bir sirket kulturunun de temelini atmis olacaksiniz.
her jr ihtiyaci duydugunuzda da sirketinizi biraz daha buyutmenin keyfine varacaksiniz.
jr'in sirketinize maliyetini iyice hesaplayip dogru planla olabildigince fazla musteri edinerek ilerleyebilirsiniz.
musteri kaybiniz mutlaka olacaktir, kendinize bir loss plani mutlaka olusturun ki caniniz sikilmasin.
sevgiler
IK işi de bir profesyonellik gerektirir. Orada süreci nasıl yönetebilirim emin değilim ama Jr. fikri çok mantıklı. Yani inanın çalışacak olan arkadaşla paylaşmasını hep biliyor olacağım.
Çözümü sunuyorum. Bir kişi buluyorsunuz sektörde yeni vs. Olan o kendi alanlarını öğretiyor sen kendi alanını ve ortak oluyorsunuz
Bu denendi hocam ama olmadı. Dijital pazarlama aslında basite alınsa da kreatif bir beyin istiyor. Sadece panelleri yönetmek ve analiz yeterli kalmıyor.
Bu kadar güveniyorsanız zam yapın. Az para verenler elensin çok verenlerle aynı çalışmayla daha çok kazanın
Hocam zaten piyasa düzeyinde bir fiyatla çalışıyorum. Buradan daha da yükseltsem karşı taraf bunu fırsatçılık olarak algılayabilir. Çoğu ile gerçek anlamda iyi bir ilişki içerisindeyim. Para göz moduna düşmekte istemem.
Türkiyedeki girişimci arkadaşların en büyük problemi bildiğini sanıp bilmemesidir. Bir işte iyi olman onu iyi yaptığın anlamına gelmez. Bunu büyültemiyorsan demek ki yeterince iyi yapamıyorsun demektir.
Şimdi sorunu öğrendiğine göre çözümünü öğreteyim; Kendine bir koç tut, illa ki koçlar sporlar da olmaz iş dünyaların da da olur. Seni geliştirebilecek, eksiklerini beraber analiz edebileceğin bir iş koçu tutman gerek ve bundan danışmanlık alman gerek.
Bunu yapmam deme çünkü bunu dünyadaki en büyük şirketler, en iyi direktörler bile yapıyor.
Sorunu ve çözümünü öğrendiğin için çözebileceğini umuyorum.
Kolay gelsin
Konu bir tartışmaya dönsün istemem fakat aşırı saçma bir çıkarımda bulunmuşsunuz. Ben her şeyi bilmediğim için zaten bu konuyu açıyorum. Dijital pazarlamada hala %100 her şeyi bilmiyorum ve herkesin bilmesi de imkansız. Çünkü dijital pazarlamada sistemler ve algoritmalar işin %50-60'ını kapsıyor ama kreatif taraf bambaşka, test edilmesi, denenmesi gereken dünya..
Bir marka geldiğinde bana eğer bilmediğim bir kısım olursa saatlik ücret ile burada hala daha eğitim aldığım arkadaşlar var. Hala daha farklı sektörlerde testler ve geliştirmeler yapmaya devam ediyorum. Ben dijital pazarlama uzmanıyım, insan kaynakları uzmanı veya takım lideri değilim.