Forımda çok uzun zamandır vakit geçiriyorum.
Ve gözlediğim şey Coşkun un taviz vermediği konular Atatürk, bölücülük, milli ve manevi değerler.
Bir Atatürkçü olarak forumda Atatürk e hakarete izin verildiğini hiç görmedim.
Forum yönetimine cemaat10 demek gerçekten ciddi bir hakaret.
Arkadaş söylediğinin nereye gidebileceğini hiç düşünmemiş.
Zaten kimse Atatürk e doğrudan hakaret de edemez.
Atatürk koruma kanunu olduğu için bazı uyanık hainler isim vermeden, laf çarparak, heykel üzerinden, put üzerinden laf söylüyorlar ki onlara da ceza veriliyor.
Yani forumda Atarürk e hakarete ceza verilmemesi kesinliklr yanlış bir fikir.

Dini konular ise gayet normal. Forumda nişanlım beni aldattı, kız arkadaşım beni aldattı diye konular açılıyor.
Bir sürü üye kimseyi ilgilendirmeyen kimseye faydası olmayacak şahsi meseleler hakkında konu açıyor.
Herhangi bir üyenin dini konu açması problem değil.

Hergün bir ayet konusu açan hostingci bir arkadaş var. Eline sağlık adam disiplinle ve düzenle her gin konu açıyor. Her gün Atatürk ün bir anısını bir sözünü nutuktan bir bölümü paylaşan Atatürkçü var mı?
Maalesef yok. Üyeler her gün Atatürk ile ilgili kıymetli konular açtılar da forum yönetimi mi sildi?

Ülkedeki kutuplaşma foruma da yansıdı.
Forum yönetimi bu kutuplaşmanın çatışmaya dönmemesi için uğraşıyor.
Coşkun da forumu bizzat yönettiği için yönetime yapılan tüm ithamları kendine yapılmış sayıyor.
Eğer Atatürk’e hakaret edildiği halde bir üyeyenceza verilmediğini ispat ederseniz o kategori moderatöründen kesin hesap soracağına inanıyorum.
Ama Atatürk hassasiyetim olduğu halde biri bana da sen Atatürk e hakaret edenleri destekliyorsun dese ben de sert tepki gösteririm.