Hocam size ve diğer arkadaşlara önerim.
Sırf cevap verme çabasına girmek için sadece bir mesaj üzerinden algı yapmayın.
Yazdıklarımın tamamını okuyun. Okuduysanız anlamaya çalışın.
Sizin verdiğiniz grafik örneğinde alenen hırsızlık var burada bir emekten bahsetmek için hırsız olmak lazım.
Bir kaç defa yazdım. Tekrar yazayım.
HERGÜN BİNLERCE ÜRÜN KONTROL EDİLİYOR. BİR TANESİ GÖZDEN KAÇMIŞ OLABİLİR.
SİZ ŞAYET BU ÜRÜNÜ GÖRÜP BİLDİRDİĞİNİZ HALDE KALDIRILMAMIŞSA O ZAMAN HAKLISINIZ.
Yani daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ama hırsızlıkla emeği karşılaştırmış olmanız artık sözün bittiği yerde olduğumu gösteriyor.
Daha fazla mesaj yazmayacağım...
Geçmiş olsun diyip kendi adıma bu konuyu kapatıyorum.
Cidden siz birisine anlayın derken bizim yazdıklarımızı anlayamıyorsunuz hocam veya kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Herkes kendi işini yapmakla yükümlüdür. Birgün Allah korusun bir yakınınız gıda zehirlenmesinden hastaneye giderse o zaman market çalışanı emektar haklı demenizi görmek isterdim. Bazı durumlarda göz ardı edilebilir. elektronik, giyim gibi. Ama söz konusu durum GIDA OLUNCA gözardı edilemez. Hersini tek tek kontrol etmek için orada varlar. İşe girerken 10 ürüne değil "BİNLERCE ÜRÜN" e sahip çıkmak ve kontrol ederek bakacaklarını biliyorlar ve bunun için oradalar zaten. cidden düşünce yapınız çok farklı ama yinede saygı duyuyorum. Aynı durumu yaşamazsınız umarım. Yaşarsanız da emekçilere saygı dersiniz umarım.