Kardeş sen profil fotoğrafını değiştir. Atatürkçü birine böyle gerici ve eziklik övücü şeyler yakışmıyor.
Kiracı avm gezemez demiş miyim? Niye hep ezikliğe vuruyorsun işi?
Hem keyfi para harcayıp hemde ev almak imkansıza yakındır bunu diyorum. Ama kiracıların gezmesini keyfi para harcamasını kimse kısamaz diye algılıyorsun.
Karı koca çalışanlar için 1+1 Evler hala kredi ile alınabilir durumda.
kiracılara bu yaşananları 1+1 ev sahibi olmayı ben layık görmedim iktidar ve %52 layık gördü. Biraz ekonomi bilginiz olsun. Ev sahiplerine söverek ekonomik olarak ilerlenmez. İktidar enflasyon ile halkı inim inim inletiyor ama ev sahipleri suçlu. Bırakın şu akp partizanlığını...
Hani tarım krediler ucuza ürün satıp enflasyonu düşürecekti. Nerde ucuza satan tarım kredi? Sizin gibilere suçlu pazarcılar, dış güçler, marketçiler ev sahipleri diye hedef gösteriyorlar sizde reisiniz kulağınıza ne fısıldıyorsa onu söylüyorsunuz.
Ateeq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kiracıymış avm gidemezmiş kimsin sen kiracı senin kiranı ödemek için mi çalışsın 1 ay boyunca ? fakirlik eziklik edebiyatı ne sana mı kaldı benim ekonomik durumum daha fazla şey yazıcam kendimi zor tutuyorum bak işine