Coşkun Çetin Hocam bence ağır tepki veriyorsunuz. Sizin burada yazmanız bile gereksiz , moderatör konuyu açan arkadaşa 3 ay ban atar sebebini'de yazar , kişi bundan ders alır konu kapanır.
Bu durumda ban yiyen kişiler size hak vermeyecek , askine söylediklerinin doğru olduğunu düşünecekler. Kendinize düşman ediniyorsunuz.
Zaten bu ülkede herkes her konuda bir şeyler söylüyor. Her alanda var bu durum gerek din meselesinde , gerekse Sağcısı solcusuyla , Ev sahibi kiracısıyla , Ülkemizin cumhurbaşkanı bile bir kitleyi bir şeylerle itham edebiliyor. Bu kadar her şeyi ciddiye almayın bence , forumdaki insanların kafasında sizin düşüncenize ters herkes ban yiyebilir gibi bir izlenim bırakıyorsunuz diye düşünüyorum : )
Anlık sinirle herkes her şeyi yapabilir. Ufacık bir laf etti diye millet birbirini kesiyor. Konular sukunet içinde forumun en az zararına olacak şekilde çözülmesi daha iyi olur diye düşünüyorum.
Yanlış anlamayın benim amacım burada coşkuna yada bir başkasına yaranmak degil.
Ancak bende coşkunun yerinde olsam aynısını yapardım.
Burası webmaster forumu, burada tanıştığım bir arkadaş direk benim hayatımı değiştirdi.
Rabbime şükürler olsun ki her geçen gün çalışmamın karşılığını alıyorum.
bu konuyu açan şahıs banlanmasaydı, bu yorum çok ağır ifadeler içerebilirdi.
Bu tür konular açmak yerine kendi gelişimine emek veren insanlar her zaman kazanır.