rufiqcavadov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu anladım da hocam bu yatırım yerlerini nasıl Google'da arayabilirim o konuları bilmiyorum açıkçası.

"hisse senedleri" şeklinde mi arayayım?

Böyle pek sonuç ya da bir yatırım yapabileceğim şirketler çıkmıyor.
Uzun süredir borsa içeriği üretirim: inanın neredeyse tamamı aranma hacmine göre oluşturuyor, doğru bilgi çok az. Zira Borsada değişiklikler hızlı olduğu için yetişmek zor veya yetişilmesi için verilen bütçe az. Yani, çok azı size kazanç sağlayabileceğiniz bilgini verir. Bir borsacı ile görüşüp bilgi almanız veya borsa işleriyle çok uzun süredir haşır neşir olan biriyle konuşmanız gerekiyor. Bazıları el altından yatırım danışmanlığı yapıyor: böyle birini bulursanız -simsarlara dikkat- belki daha iyi olacaktır. YouTube platformunda Türkiye'nin önde gelen borsacılarının blog içerikleri mevcut. Hisse senetlerinin adıyla ararsanız illaki birine denk gelebilirsiniz, isim zikredip reklam yapmak istemem ki hiçbirine zerre güvenmiyorum. Borsadan hiç anlamıyorsanız ya halka arzları değerlendirin ya da hiç girmeyin. Halka arzlarda kârdan zararınız olur, direkt zarar etmezsiniz ancak diğer türlü hisse senetlerinde bilginiz yoksa zararınız çok büyük olabilir. Selamlar.