Site adresi:.. pm Sitenin aylık getirisi : yok Sitenin açılış tarihi: 2022 DA / PA Değerleri: bilinmiiyor Kategori / sitenin içeriği:Havacılık sitesi
Günlük hit sayısı: aşağıda görseller mevcut Ziyaretçi kaynağı: : %100 google
Domainin yaşı: 9 aylık Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet Hosting dahil mi?: hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Sitem çok iyi gidiyordu herşey sorunsuzdu günlük 100 hiti vardı ama daha sonra günlük 1-2 hite kadar düştü sebebini anlayamadım. 1 kere onaya gönderdim yetersiz içerik politika uyarısı aldı .Şuan ilgilenmediğim için satıyorum içerikleri kendim girdim bizzat ayrıca sitenin 11.7k düşüşü durmuş çoğunluğu bot 2019 tarihli metası açık instgram hesabı da var isteyene onu da verebilirim şuan siteler ile ilgielenemiyorum bu yüzden de birinn alıp projeyi sürdürmesini istiyorum. dİĞER SİTE İLE BİRLİKTE SATILACAKTIR KESİNLİKLE TEK VERMEYECEĞİM diğer sitenin pek bir ederi yok zaten en uygun fiyata vereceğim
2 SİTE
Site adresi:.. pm Sitenin aylık getirisi : yok Sitenin açılış tarihi: 2022 DA / PA Değerleri: bilinmiiyor Kategori / sitenin içeriği:Havacılık sitesi
Günlük hit sayısı: aşağıda görseller mevcut Ziyaretçi kaynağı: : %100 google
Domainin yaşı: 5 aylık Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet Hosting dahil mi?: hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
EN YÜKSEK TEKLİFİ VERENE SATACAĞIM