Ben size hukuki yollarla neler yapilabilecegini soyluyorum. Hakkini bilen kiracıya değil dokunmak, izni olmadan evine gelip kapısını çalsanız o evi 10 yıl unutun. Bir de adamın tehditten dolayı taşınacağı yeni evin kirasını verir, adamın yuzunu bile goremezsiniz.
Size kim söyledi ki adamın o evde yaşamaya devam etmek zorunda kalacağını? Eşyalarım var der evi boşaltmaz, eşyalı başka bir eve çıkar size de kirasını ödetir. Size bir hukukçu ile konuşmanızı öneriyorum. Bilmeden bir anda evinize çöktürürsünüz ruhunuz duymaz. Ne kullanabilirsiniz ne kiraya verebilirsiniz ne de içinee zaten mahkemelik bir kiracı olduğu için satabilirsiniz. Kredi ödemenizden daha çok adamın yeni evinin kirasını ödersiniz 😂
Ben hayatın gerçeklerinden bahsediyorum. Yapamazsınız, edemezsiniz, olamaz gibi şeyler yazıp duruyorsunuz.
Bunlara ek günümüzde haberlerde görüyoruz kiracısını doğradı, vurdu, evini bastı... Bunlar eski kiracının yeni evlerinin kirasını ödeme şekli mi ? Hayat bahsettiğiniz gibi değil. Eğer bir kişinin malını gasp ediyorsanız yani 9 binlik evde 1.500 tl kalıyorsanız ev sahibinden her şeyi bekleyin ancak yeni evin kirasını ödemesini beklemeyin.