Bencillik değil, kusura bakma efendi kardeşim ama birileri bir şeyler için bir yerlerini parçalarken, herifin teki de günlerini varsayıyorum kafelerde, barlarda, publarda, sinema ve eğlence merkezlerinde, bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyorsa, boş boş hayallere kapılmış ve kendisini olmayacak işlere sokmuşsa bet, ponziler, saadet zinciri vb. sonra gelip de bana duygu sömürüsü yapmasın. Bu ego veya bencillik değil efendi kardeşim, kimse de şansa bala bulmuyor bir para kazanma yöntemini. Birileri batacak ki birileri çıkacak. Milletin enayisi onlar mı paylaşsın, paylaşan da var ki bir çıkarı paylaşıyor yoksa kimse kimsenin babasının oğlu değil, emek verdiği şeyi neden bedava versin ? Yöntemler belli, varsa bileğin bir yerden başlar ve yola koyulursun.
Ben tek adamım kendimi şükür geçindiriyorum ama şurada gelip üç kuruşluk işe de koşarım bir amacı takıntı haline getirdiysem. Mis gibi tüketici toplumunda doğmuşuz, ne koysan önüne tüketiyor. Herkes bir şeyler başarmak için vaktini, bilgisini, tecrübesini ortaya koyup büyük bir risk alıyor. Başaranları duyuyorsun görüyorsun ama başaramayanlarsa farklı arayışlara giriyor. Kusura bakmayın ama herifin teki o noktaya gelene kadar zaten elinden geleni yapmış hatta sana dese gel yapalım diye bir yerlerinle gülersin üstüne bir de köstek olursun. Başarılı insanlara bencil diyip kıskanıyor olabilirsin ama kararlarına saygı duymalısın, düştüğünde kimse olmayacak.