Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Biraz fazla rakam kaybetmişsiniz ama nesine de misli de kazanmak zaten imkansıza yakın. 100 lirayla bir kaç günde 10k lara çıkıp aynı gün sıfıra çektiğim çok oldu. o yüzden bu iş tamamen şeytan işi. bir süre sürekli geliyor ondan sonra her oynadığın yatıyor. olduğu yerde de bırakamıyorsun kasa dolunca çok rahat takılmaya başlıyor insan. o yüzden artık bırakamasam da bir nebze olsun geldiğinde harcama yatırım yapmaya çalışıyorum. o an parayı kullandım kullandım yoksa geri aynı yere gidiyor. siz çok açılmışsnız gerçekten. ben de bir senemi heba ettim. sizin kadar olmasa da en az 100k gitmiştir. bu işin kazananı yok maalesef. eğer kendinizi tutamıyorsanız paranızı aileden birine vermeniz şart. benim maçlarla vs hiç bir işim olmazdı. benim enişte oynardık bazen 50 liralık bana da yap derdim oynardı 250 gelirdi tamam derdim devam etmezdim. ne sigaram var ne alkolum ama buna başlamak ufak bir boşluğa bakıyor. arkadaşlara derdim istersen oynamazsın vs sürekli kaybediyorsun ne anlamı var gibi. insan içine düşünce anlıyor maalesef. bir aralar 45k kazandım ödeme yapmamışlardı yasal olmadığı için. sonra ona hırs yaptım falan derken bayağı gitti öyle. yani iddaaymış kriptoymuş hepsi boş iş. kolay yoldan para kazanayım derken psikolojinden sağlığından olursun.