CPU 688 MHz / 2000 MHz -
Bellek 2 CPU(s) Bellek 225 MB / 2048 MB
Disk 8 GB / 38 GB
İşletim Sistemi CentOS 7 (64-bit)
ve
içerisinde aapanel kurulu.
6 aylık faturam
KDV dahil,
1.734,00TL
Sizce çok mu pahallı yoksa mâkul bir fiyat mı?
Öneriliniz var mı teşekkür ederim.
NOT: VDS Kontrolü ve yedeklemesi müşterimize aittir.
NOT: VDSlerde Aylık format limiti 5 Adet belirlenmiştir.
NOT: Sitemiz ile burada fiyat farkı olabilir güncel fiyatlar sitemizden görebilirsiniz.
Müştelerimizden Yorumlar;
1 adet paket satın alındı
2 adet Paket Satın alındı. Teşekkür ederim.
E ticaret sistemi için paket alınmıştır içinden çikamadığımız Sunucu sorunlarından dolayı yardımların için Ayrıca Teşekkür ederim
Özel kampanyalı paketten sipariş verdim hızlı bir şekilde teslim edildi teşekkürler
Alım yapıldı hızlı ve çok ilgili bir arkadaş
1 Adet nvme diskli sunucu alınmıştır. Hızlı ve kaliteli hizmet veriyorlar
çok eskiden beri kendileriyle çalışıyorum, sektöre geri dönmeleri beni sevindirdi, 1 adet nvme vds satın aldım her zamanki gibi ilgili alakalılar teşekkür ederim
1 adet paket satın almınmıştır
1 Adet paket satın alındı, ilgili firma.
Yaklaşık 2 yıldır başka bir firmadaydim. Şimdi renkli hosttan vds paketi satın alarak geçiş yaptım. 6 aydır sitelerindeki sorunlarla önceki firma çözüm sağlayamadı. Ama renklihosta iyiki geçmişim. Dün geçtim bugün sorunlara veda ettim. İyi bir başlangıç ve karşılama yaptılar sagolsunlar. İnşallah hep böyle karşılıklı memnuniyetle devam ederiz. Teşekkürler renklihost
Sunucu değil Sovyet roketi aldık ��������
Satın alım sağlandı. 10 numara destek oluyorlar. Kendilerine teşekkür ederim.
2cpu 6gb ram vds satın alınmıştır. İstediğim uygulamaları kurdular sağolsunlar. Şuanlık bir problem yok. Olmamasını umut ediyorum. Teşekkür ederim
@renklihost;
Bir adet VDS siparişi verdim ve kullanıyorum. İlk aşamada teknik bir problem oldu ancak arkadaşlar ilgilendiler. Kendilerine teşekkür ediyorum umarım ileri yıllarda da çalışmaya devam ederiz.
Guzel Hizmet teşekkür ederız
14GB VDS aldım, eski sunucuma göre optimizasyon ve stabilite farkını çok net gördüm.
Taşıma işleminden tutun da kurulumlara kadar yardımcı oldu.
Arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
sunucu alındı kendisine çok teşekkür ediyorum işinde uzman kaliteli hizmet veren biridir.
2 Adet VDS Sunucu satın alınmıştır. Hayırlı işler olsun..