Değerli Ziyaretçilerimiz ve Kullanıcılarımız,
Büyük bir coşku ve heyecanla sizlere duyuruyoruz ki, "Faaw Web Solutions" olarak internet hizmetleri alanında önemli adımlar atmış bulunmaktayız.
Artık dijital dünyada sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve çevrimiçi varlığınızı daha da güçlendirebilmek adına buradayız.

Müşteri odaklı yaklaşımımızla, en üstün kalitede hizmetleri siz değerli kullanıcılarımıza sunmaya hazırız.
Teknolojiye olan tutkumuz ve sektördeki deneyimimiz sayesinde, dijital ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmayı amaçlıyoruz.

Faaw olarak, web siteniz, çevrimiçi mağazanız veya kişisel blog'unuz gibi dijital varlıklarınızın başarısı için elbirliğiyle çalışacağımızı taahhüt ediyoruz.
Arama motorlarında daha görünür olmanızı sağlamak ve hedef kitlenizin sizleri kolayca bulmasını sağlamak için SEO odaklı stratejiler geliştiriyoruz.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendimizi yeniliyor, gelişen teknolojiye ayak uyduruyoruz. Çünkü amacımız, dijital dünyada sizi öne çıkarmak ve rekabetçi bir avantaj sağlamaktır.
Sizlerle birlikte büyümek ve başarıya ulaşmak için buradayız. Dijital hizmetler konusundaki ihtiyaçlarınızı karşılamak ve sizi hedeflerinize ulaştırmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hep birlikte dijital dünyada iz bırakacağımız harika projelere imza atmak dileğiyle.

Kurumsal Bilgilerimiz;

Şirket Ünvanı: Faaw Web Solutions - Derin Tufan
VRESİ: Kozyatağı V.D
VERGİ KİMLİK NO: 8600503896
ONAY KODU: 8TD4CF074Z
Bilindiği üzere, şahıs şirketlerinde 26274 sayı ve 29.06.2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Vergi Numarası Tebliği uyarınca, TC Kimlik Numarası (VKN) olarak kullanılmaktadır. İlgili şirketler için Faaw’da Vergi Kimlik Numarası (VKN) olarak gösterilen TC Kimlik Numaraları, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayımlanan Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri uyarınca maskelenerek yayımlanmakta veya yayımlanmamaktadır.

Hizmet Konumuz

TIKLA

REFERANSLARIMIZ

MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışacağız, sunucuları çok hızlı. Herkese öneririm
kaanilbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun, fiyatlar çok uygun
Emre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet VDS kiraladım, aldığım fiyata sunulan hizmet gayet iyi. Umarım devamlı olur.
SerdarGnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet üst paket vds sunucu alınmıştır , fiyat performans olarak şuan harika duruyor.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet TR VDS 4 sipariş ettim hemen aktif oldu kendilerine teşekkür ediyorum. Uzun süre çalışmak dileğiyle ☺
kaanozgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog sitelerim için hosting aldım. Hemen ödeme gerçekleşti ve kullanıma hazır duruma geldi. Kendilerinde çok memnunum. Bu kadar uygun fiyata, şu ana kadar denediğim tüm hosting sağlayıcıları arasında kesinlikle en iyisi. Kendilerine iyi çalışmalar diliyorum.