sinerji_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Rottmayer; Offshore olarak 10 yılı aşkın , üye olarakta alışveriş yapan bir kullanıcıyım 2.5 yılı aşkın süredir ve üyeliğim ' de bir çok üyeden eskidir.
Proxyline - Proxy Seller ve SmartProxy ' den dahil ayda türk ve yabancı 5 6 firmadan alışveriş yapıyorum işlerim gereği konuya sizi eklediğimi veya birininde sizi etiketlediğini hatırlamıyorum.
Ekstra olarak işinizde iyiyseniz lütfen sitenizin linkini bırakınız sizleri ' de tercih edeyim sizlerden de ürün alalım memnun kalırsak devamlı alım yapalım.
Ben ürün aldığım kişileri ve firmaları elbette başkalarına öneririm bu ne haddir ' ki benden ödeme talebi ediyorsunuz ?
Ekstra olarak ben sizin sektörünüzü en az sizler kadar iyi bilen bir kullanıcıyım hocam , Gokturk Arn gibilerinden aynı kişi farklı firma gibi bahsediyorsun seni iyi anlıyorum kendilerinden ' de mağdur olmuş biri olarak sizler gibi firmaların işlerinin daima iyi olmasını istiyorum.
2 USD proxy yada 50 USD para verip binlerce TL ' lik hesap ve işlerimin maf olmasını ne yazık ki istemiyorum ve kimseninde istemiyorum. Bu arada HızlıProxy denilen site halen bünyenize mi aittir ?
Rica etsek yukarıda belirttiğim gibi bu bahsettiğiniz referans olduğunuz Türk firmalardan alışverişlerinizi kanıtlar mısınız ? Aksi halde zombi olduğunuzu kendiniz kanıtlamış olursunuz.

Edit; Nedense ben yazıktan sonra profilinizde açık olan İsim Soyisim gizlendi, merak etmeyin zombi olduğunuzu anladık Ebru hanım