ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladim hocam hayırlısı olsun lakin bu sozlesme sizin icinde risk olabilir. Bu isin tazminat boyutu da olur siz sozleme yaptiniz bu siteleri verdiniz eger dedginiz gibi kazanc elde edilmez ise karsi taraf ile sikinti yasar ve strese girersiniz. Bana kalirsa o sartlar ile satis yapacağıniz yerine yari fiyata satis yapn.

Zaten gelir kaniti da adsense de belli olur eger karsi taraf kanit istiyorsa
Anglo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu garantiyi verirseniz beni de muhakkak bilgilendirin o halde
@Anglo; hocam her zaman garantim mevcut Faruralı ve sözleşmeli.
@ComNetSoft; Hocam gerçekten uyarınız için çok teşekkür ederim. En azından güzel düşüncelerinizi benimle paylaştınız. Adsense görüntüsü zaten bir kanıt. Ne olursa olsun 2000₺ kazanan site stabil ortalaması,kazanan bir site bir anda 500₺ düşerse zaten,herkes bunun altında bir şey arar. Bunu avukat ile görüşeceğim zaten. Ben kendimide korumak istemiyorum açıkcası. Yani 2 tarafta korunsun. Belirli bir şey yapacağım. Bakalım yarın acukat ile görüşmeye gideceğim. Kimse parayı çöpten bulmıyor valla hocam,ne ben nede satın alacak kişi. Bende o paralara site almak istesem sözleşme yapmak isterim. Boş hayaller satan cok fazla kişi var inanın. En azından altını doldurup garanti iş yapalım.
Not: Kesinlikle reklam yapmıyorum bu arada arkadaşlar site satmak gibi bir derdim yok. Elimdekileri verdim zaten. Konu yanlış anlaşılmasın. Sadece amacım bilgi edinmek,iki tarafıda korumak.