royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim, her konu açana da tavsiyede bulunurdum fakat iş başına gelince öyle olmuyormuş.

Kendimden bahsetmem gerekirse, tabiri caizse tecrübesiz biri de değilim. 19 yaşındayım, 2,5 yıllık ilişkim ve birkaç konuştuğum kız arkadaşım oldu. Takılmalar vs. harici.

Şimdi konuya gelirsek;
İlkokul'da bir kızdan çok hoşlanmıştım, İlkokul aşkı diyebiliriz hatta. Öğretmen yan yana oturtsun diye vs. yalvarmıştım hatta ( oturtmamıştı )
İyide anlaşıyorduk tabii zamanında, her neyse. İlkokul sonunda kız okuldan ayrıldı ve bir daha göremedim, ta ki geçen yaza kadar ( 1 sene önce )

Hatta bilerek oluyormuş gibi 1,5 ay içinde 6-7 kere dek geldik mahallede, tekrardan hoşlanmaya başlamıştım, güzelliğinden ve saflığından hiçbir şey kaybetmemişti.
Fakat bir sosyal medya hesabını bulamadım, soyadını tam olarak hatırlayamadığım için ve ortak arkadaşımız neredeyse yoktu. Olanlar da hatırlamıyordu zaten.

Şu ana gelirsek, yaklaşık 1 senedir konuştuğum dahi biri yok fakat hep aklımda o vardı, geçenlerde istek attı Instagramdan. Hemen yakın arkadaşlara eklemiş vs.
Takip ettikleri kısmına baktım ki sayı çok az, 100 civarı. Gittiği üniversite vs vs. Derken bir baktım, tek erkek takip ettiği benim, bir de abisi.
Kendi kendime hemen umutlanma oldu tabii, lan dedim yoksa...
EDİT: Burayı eklemeyi unutmuşum. Takipleştikten ve yakın arkadaslara almadan 2-3 gün sonra, bunun yaşıt bir akrabası bana istek attı ( kız )
tanımadığım için bu kim diye ss attım, hem de muhabbet açılsın diye. Uzaktan akrabam vs dedi, ilkokulda da bir ara bizim sınıftaymış, ben hatırlamıyorum ama.

Bu olay yaşanalı 1 hafta oluyor, o bir anda konu açmaya çalışıyor, bazen ben açmaya çalışıyorum ama bir türlü uzamıyor. E tabii saflığına da veriyorum, zamanında da öyleydi. Arkadaş canlısı bir insandı.
Fakat o kadar zaman muhabbet etmekdikten sonra bu denli yaklaşımı duygularımdan mı bilmiyorum, sanki onda da birşeyler var gibi, fakat bilmiyorum. Hem arkadaş canlısı, hem kapalı, hem de belli ki daha önce pek ilişkisi olmamış, sanırsam yani.

Evimiz tadilatta olmasına rağmen vs çoğu zaman onu düşünüyorum, veya aklımda yarattığım o mu, bilmiyorum. İlkokuldan ve o dek gelmelerimizden aklımda kaldığı kadarıyla tabii. İnstada fotoğrafları vs var, onlardan bahsetmiyorum

Tam evlenmek istediğim ilerideki profilde; Saf, ay parçası gibi kendisi, İyi niyetli ve daha sayamayacağım şeyler.

Nasıl bir tavsiye isteyeceğimi de bilmiyorum, aşırı yazasım var içimdekileri fakat diyorum ben mi yanlış anlıyorum, sadece arkadaş olarak mı yakınlaşmaya çalışıyor acaba ?
Bilmiyorum ...

EDİT : Sorun şu, tek kurşun hakkım var. Ailem vs. tanıyor kendisini , az da olsa muhabbetleri var.
Yani sokakta, mahallede, markette vs. dek gelme ihtimalleri çok yüksek
Konuşmaya devam et bir gün buluşmaya çağır gezin eğlenin gün sonunda zaten istediğin cevabi alirsin bence