Merhaba instagram ve shopier üzerinden satış yapacağım bir telefon kılıfı mağazası açtım. Ürünlerimin fiyatı piyasanın çok altında olmasına rağmen ilgi çekemiyorum. Hem kargo ücretsiz hem 100tl. İnancınız olsun bir kılıftan bana bir sigara parası kar kalmıyor. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sayfamı inceleyip destek olur musunuz? Kredi çekip sermaye yaptım şimdi durum bu. Hertürlü fikire tavsiyeye açığım desteklerinizi de bekliyorum.
takipçiler beğeniler falan çekilişli bot hep daha sipariş veren olmadı. Bırakın siparişi millet çekilişe bile katılmıyor. İnstageam ilginç bir şekilde 2 gündür reklamlarımı onaylamıyor
https://instagram.com/chetto.case
sektöre hoş geldiniz
birkaç madde ile hem canınızı sıkayım, hem de doğru olduğunu düşündüğüm önerilerde bulunayım isterim:
- telif hakkının cezası çok çok ağır olur, altından kalkmak çok güç olur. yol yakınken özellikle kulüp logolarından vazgeçin

- kullanıcı gerçek fotoğraf görmek ister, mockup giydirip satış beklemeyin.
- yüzlerce kılıf türü bulunuyor, kullanıcı hangi kılıf türünün eline geçeceğini bilmek ister. kılıfın içini dışını, sağını solunu, altını üstünü net şekilde gösterin. kılıf kalınlığını belirtin, materyalini belirtin. neden o kılıfı seçmesi gerektiğine yönelik onu ikna edin.
- ürünlerinizin fiyatı piyasanın çok altında olmayabilir, kontrol etmekte fayda var.
- adınızı kimse bilmiyor ve satış yaptığınız yer bir pazaryeri değil. genellikle kişilerin parasını alıp ürün göndermeyenlerin sıklıkla bulunduğu instagram. kullanıcının güvenini iyi şekilde kazanmalısınız.
- yazdıklarınızı kimse okumuyor, okumayacak. (bunu çekilişi belirttiğiniz gönderinizdeki "son x gönderiye yorum yapın" direktifinizi kimsenin uygulamadığını görerek de anlayabilirsiniz.) bu sebeple kişinin 3 kameralı bir iphone'u yoksa size ulaşmak istemeyecektir.
- takipçilerinizin bot olduğunu söylemişsiniz. haliyle gönderileriniz botlara ulaşıyor. ya da hiçbir şekilde websitemizi ziyaret etmesini istemeyeceğimiz, tüm analizlerimizi yaralayacak olan çekiliş kişilerine ulaşıyorsunuz. bu kitle ile sınırlı kalırsanız malesef satış yapamayacaksınız. mutlaka reklam yapın.
- video kullanın, ürünü gösterin, tanıtın.
- yalnızca iphone ürünlerine dair fotoğraflar koymayın, lifestyle fotoğraflar olsa da yapmayın. maket telefon satın alın ya da eşinizin dostunuzun telefonlarına kılıf takın, kullanın.
son olarak; doğru adımlar atarsanız müthiş keyifli bir alandır. bol şans.