Kat Mülkiyeti Kanunu sadece aidat sadece asansörden ibaret değil, ödemediğiz takdirde bina yönetimi icra takibine girişirse %60(yıllık) faiz oranı ödemek durumunda kalabilirsin
Hocam onların aylarca eksik hizmet verip tam ücret almaya hakkı var da benim hiç hakkım yok mu acaba, gelip tüm dairelere asansörler hemen yapılacak kişi başına şu kadar düşüyor dese herkes verse de aylarca beklemesek mesela, ben yönetici değilim ki bunları düşüneyim bir zahmet halledecek sorunu.
Bir de insanlar eskisi gibi değil hocam ben veya binadaki başka biri gidip de bizim asansör sorunumuz var demese 1 yıl da geçse yapmazlar, ben binanın başka masrafları da var kafasıyla her ay öderim 1 sene sonra evden çıktığımda asansörlü diye kiraladığım yerden hiç asansör kullanmadan çıkmış olurum.