Tek sebep olarak yapılan işe az ücret ödüyor olabileceğinizi düşünmüştüm ama cevabınız "bütçem her şeye yeter" olduğu için bir şey diyemedim. Yaklaşımınız pek profesonel değil, yazılım sktöründe "millilik" duygusu bir bizde mi var acaba? Şu an ABD'de bir proje geliştiriyoruz 10 milletten insan var.
Aktif olarak yurt dışı Wordpress geliştirme, HTML, CSS, PHP işleri alıp yapıyorum. Ne kadar bütçe veriyorsunuz çok merak ettim, yurt dışında saatlik ücret çok makul karşılanıyor. Crokyfy ile zamanımı raporlayıp ödeme alıyorum genelde.
Millilik duygusu sektörel bir kavram degildir. Millilik duygusunu kavramak icin Yahudilerin neden sadece kendileri icerisinde ticaret yapip, baska irk ve soydan bir sakiz bile kolay kolay almadiklarini, birbirlerini nasil kalkindirip neden tek fakir bir yahudi olmadigini arastirmak size net bir cevap verir. Ayrica millilik duygusu her zaman para ile ölcülmez, bazen ortaya abayrak olarak cikar, Bazen Kibrista kepce olarak vs... Amerikada 10 milletten insanlarla calismaniz milli olup olmadiginiza dair bir sonuc dogurmaz. Bütce konusunda yapilan bir aciklama profesyonel olmayabilir, Koronavirus zamaninda Almanya hükümeti 450 milyar dolari piyasaya sürecegini belirtip, gerekirse sarjörü yine doldururuz demesi devleti acemi mi yapar yoksa güvenmi arz eder ? Bu sekilde Sizi aydinlatmaya calismak güzel olmayacak, bir gün bir yerde oturup kahve icerrek konusulacak seyler bunlar.

Yüzeysel bir elestiri yaptim sadece.. Iyi forumlar.