Size evde kedi beslemeniz için birçok sebep sunabilirim ama siz beslenmemesi için 1-2 sebepten başka bir şey sayamazsınız. Bence çok fazla tartışmayalım. Konu sahibi kadar ince olsaydınız şu yorumları yapmazdınız. Kusura bakmayın, ben kedimi her gün defalarca tüylerini tarayıp, her gün vitaminini düzenli olarak verip, tüyleri daha sağlıklı olsun, pürüzsüz olsun diye somon yağını düzenli olarak veriyorsam, kumunu düzenli olarak temiz tutuyorsam, tırnaklarını düzenli olarak temizleyip kesiyorsam, her gün düzenli olarak ağzının kokusunu alıp bir gariplik var mı diye kontrol ediyorsam, olması gereken aşıları günü gününe yaptırıyorsam, kilosunu düzenli olarak takip ediyorsam, elimden geldiğince yalnız bırakmayıp ilgileniyorsam, suyunu mamasını düzenli ölçüde verip sağlığına önem veriyorsam bana eziyet ediyorsunuz diyerek hakaret edemezsiniz. Afedersiniz ama sıçtığı b*ka kadar kontrol ediyorum. Emin olun, kendimden daha iyi bakıyorum. Bir sorumluluk aldıysam en iyi şekilde yerine getirmeye odaklanırım. Yarın bir gün ölüp gidersem ailemden tek vasiyetim olan şey kedime benim sahiplendiğim gibi kendilerinin de aynı şekilde devamını sağlamasını istememdir. Kedimin gözü akıyor diye arabam yok diye bahane etmeyip gecenin yarısında 1.5 km yürüyüp göz damlasını almışlığım var. Sorun yok, 10 km mesafede olsa giderdim. Şimdi ben size tekrar soruyorum. Sizce kedime eziyet ettiriyor muyum? Herkes benim kadar önem vermemiş olabilir. Arkadaşları dövüp eziyet ettiren namussuz insanlar da var. Döven söven arkadaşları bende kınıyorum. Ben kedime en ufak bir şekilde bağırmadım bile.
Doktora görünmen lazım kardeşim, çok ilginç şu yaşıma kadar gördüğüm tüm kedi severler aynen senin gibi birebir aynen. Benim hayvan sevme şeklim, zor durumdaysa yardım et, kötü durumdaysa kurtar yemek ver ama yine doğasında bırak şeklinde. Şahsi görüşüm doktora görünmelisin. hakaret olarak demiyorum bunu.