bahsettiğiniz kazanç yöntemi tamamaen makale içerikleri makale sayısı vs bunlardan fark eder bir siteyi taklit etmenize de gerek yok çok görüntülenme alan makaleler ve anahtar kelimeler ile sitenizde yayılarsanız ufak bir kıpraşma olur yani olayın alan adı ile de alakası yok tamamen google ın index aşamaları ve ziyaretçi sayısına bağlı olan bir faktör.
Tabii ki onun da etkisi olur hocam ama benim bahsettiğim şey sahibinden kelimesinden hit almak amacıyla bir site oluştur mak sahibinden.com var siz buna sahibinden.net alır ve buna 10 kadar bile içerik girerseniz bir iki de tanıtım yazısı veya farklı sitelerinizde link verirseniz içeriğiniz 10-15 olsa bile bir süre sonra sahibinden kelimesinde ilk sayfada yer alırsınız. Tabii bu kelime örnek sahibinden kelimesi çok farklı bir noktada örnek olarak verdim siz daha spesifik daha adı başka sitelerde çok geçmemiş bir domain ve site seçerseniz 10 tane içerik de bile dediğim yere gelirsiniz. Tabii sizin dediğiniz gibi mesela Türkiye'de çok fazla sitede yer almayan bir makale bulabilirsiniz tamamen sallamasyon örnek olarak veriyorum sadece bir sitede evde kolay mıknatıs yapımı diye bir başlık varsa siz de aynı başlığı veya buna yakınını açarsanız ve Özgün içerik girerseniz o sitenin hemen altında bu adı geçen aramada yer alırsınız ama böyle bir makale bulmak çok zor ya da yeni başlayanlar için zor diyelim bu noktada bizde domain adından yola çıkarak site adından yola çıkarak bu işi yapacak yapmış oluyoruz