Yeni bir site açmaya karar verdiniz ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Hadi başladınız diyelim yeni sitelere Google ilk etapta ket vuruyor ve hızlı yükseltmiyor size vereceğim Bir taktik ile kısa sürede sitenize hit getirecek ve para kazanmaya başlayabileceksiniz. Ne kadar başarılı olacağınız size vereceğim ipucunu iyi değerlendirmeye ve gerisi sizin araştırmanıza kalmış oluyor. Çoğu usta zaten bunu biliyordur yapan var mıdır yapmayan var mıdır bilmiyorum ama bilmeyenler için ben konumu açmış bulunuyor um.

Öncelikle alanında uzman bir site buluyoruz en az 10-20kit olan bir site. Atıyorum mesela xxxxxxx xxxxx.com diye bir site var bu site eski ve kullanıcısı çok olduğu için genellikle ona ihtiyaç duyanlar domain adını arayarak da girerler. Siz de buradan hareketle bu sitenin xxxxxxx xxxxxxx.net org vssini alacaksınız. Ornek siteler sevimin aşkanası com tutulmuş bir başkası net ini almış onun önüne geçmiş. Siteye girişler genelde domain adından. Bu arada taklit edilen site için bir sıkıntı oluşturmaz çünkü taktikler aslını yaşatır.