umdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda ki çoğu kişinin tutmuş siteleri, adsense üzerinden gelirleri var. Bu yüzden hosting onlar için dert değil. Lakin website işlerine yeni başlayanlar için hosting ve alan adları kabus gibi. En azından denemek için çoğu kişi blogger kullanmıştır diye düşünüyorum. Sorum şu. Büyük sitesi olup hala blogger kullanan var mı?
Hocam normal şartlarda blogger'da alacağın performans wordpress'in dörtte biri olur. Ne kadar Özgün yazarsan yaz ne kadar kaliteli içerik oluşturursan oluştur ilk etapta çok zorlanacaksın indeksin olmayacak. Ama belirli bir alanda site açarsan belirli bir kitleye hitap edersenve belirli bir kitle yakalayabilirsen o kitle sitenin ismini ezberler ve zaman zaman sana ihtiyaç duyup geri dönüşler yaparsa ve bu sık sık tekrarlanırsa sitem hızla yukarılara doğru çıkar. Buna ek olarak domainin akılda kalıcı ve iki anahtar kelimeden oluşuyorsa bir süre sonra iki anahtar kelimede İlk birkaç sıraya oturursa o siteden ekmek yersin. Onun harici ben bir ortaya bir karışık blog açayım aklıma ne gelirse ekleyeyim dersen wordpress ile daha iyi verim alırsın. Dediğim şekilde yapan mesela bir diyet sitesi var mesela bir gebelikle ilgili site var 10 yıldır en az şu an için söylüyorum 20-30k gelirleri var aylık. Ama bu sitelere giriş sadece dediğim gibi domain'den geliyor yani millet domaini ezberlemiş onu yazıyor ilk sırada şak diye giriyorlar