Sevgili kardeşim canım benim beni yanlış anlamanı kırılmanı istemem, fakat bu yaptığınız hayvanlara eziyetten başka birşey değil. Tüm hayvanseverler hayvanlara iyilik yaptığını sanıyor ama aslında eziyet ediyor. O hayvanların hepsi doğada yaşasın ve ekosistemdeki görevlerini yapsın diye yaratıldı. Bizim keyfi olarak eve, hayvan taşıma çantasına koyup tuvalet eğitimi verip mama verelim diye değil. Ben mesela sokaktaki hayvanlara balık ne bileyim kemik et vs veriyorum, bizim iş yerinde mesela bir abla vardı, gider kasaba kemikleri alır, evinde kaynatır pişirir sonra sokaktaki hayvanlara atardı. Bak bu mesela güzel birşey hem de büyük sevap. Ama hayvanları alıp evinde insan gibi beslemek o hayvanlara eziyetten başka birşey değil.
Ev kedileri 2 gün sokakta yaşayamaz hocam, kaldı ki evden atıldıklarını anlıyorlar ve sokaktaki diğer hayvanlar öldürmese bile psikolojik olarak etkileniyorlar. Sonucunda yine ölüme kadar gidiyorlar. Hangi vicdan bunu yapabilir? Her şeyi siz biliyorsunuz, bir biz bilmiyoruz zaten. Art niyetten başka bir şey değil şu yaptığınız açıklama...