Bu doğru değil, 2x kaldıraç bile coin piyasasında işi kumara çevirmek için bazen yeterli oluyor. kaldıraçsız ve uzun vadeli olarak coin piyasasında değerlendirse iyi olurdu tabii.
Kumar meyilli kişilerin finans piyasalarında başarılı olma şansı da çok az. kısa vadede kazanır uzun vadede daha da fazla batırırlar. bu işler sakinlik ile dirayetli ve basiretli davranış gerektirir.
Kumar pişmanlıktır ve elbette bırakılabilir. Bu konuya bilimsel yaklaşmanızı öneriyorum. Namaz dua gibi tavsiye verenleri de anlamıyorum, ateistler kumarı bırakamaz mı? Dünyevi konularda işi direkt maneviyata çevirmek maneviyata da hakaret. Konu bu olmayınca yazmayın şu tebliğ mesajlarınızı gözünüzü seveyim, konuyu dağıtıyorsunuz. Kumar oynamamak için bunun zararlarını anlaması ve nasıl uzak durması gerektiğini öğrenmesi gereken ve belki de profesyonel destek alması gereken kişiye bunu önermek lazım. Bazı insanlara elbette manevi yaklaşım da destek verir ama bunu bildiğiniz insanlara verin lütfen. Benim zır şeriatçı arkadaşım var hiç 5 vakit namazı bırakmadı hayatında. Onu kumardan ben kurtardım. Şu anda kıldığı namazdan da memnun. Namaz kıl dua et demekle olmuyor bu işler. Manasız yatıp kalkan milyonlar biliyorum. Sözüm samimi müslümanların ve diğer inananların dışındadır, onlar baş tacı (tabi bu oranın %2 - 3 olduğunu düşünüyorum.)

PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden kumar oynayanları anlamıyorum 1-2bin tl heyecan olsun diye oynanabilir. Abi bu kadar heyecan arıyorsanız cidden gidip Coin piyasasında 30-40 kaldıraçla vadeli işlemlere girin hiç değilse kazanma ihtimaliniz %50 ve kaybederken kendiniz müdahele edebiliyorsunuz.