Bu mesajı beğenenler bile olmuş

kafalar pırıl pırıl. Altı üstü rüya görmüş. İzlediği filmdir, okuduğu kitaptır. Rüyadan anlam çıkarmaya çalışmayın ya diğerleri bitti rüya kaldı.
"Şayet böyle bir rüya size sunulmuşsa bu güzel bir şey allah katında bir kıymetiniz var ki uyarılıyorsunuz niceleri varki nefsi firavundan beter ama allah rahatlık verdikçe veriyor buda insanın ahiretinin gitmesine sebep oluyor."
Aynen 5g aktif çalışıyor.
son günlerde biraz daha aktif sosyal medyada vakit geçiriyorum en başlıca gözlemlediğim şu ki insanlar öyle cehalete gırtlağına kadar batmış ki brakın kurtulamaya çalışmalarını çıkmak bile akıllarından geçmiyor.
insan bilmediği şeyin düşmanıdır, öğrenmediği şeyin cahilidir. siz inanmıyor olabilirsiniz ama dünya sizin kendi karmaşık ve bilgisiz iç dünyanızdan ibaret değil, rüya biz müslümanlar için ilahi bir ilhamdır irtibattır ve biz müslümanlar olarak buna inanırız ki hakikt kısmı böyle, burada size rüya aleminin doğruluğunu ıspatlma gayretine girmiycem yada rüya nedir diye anlatmayacağım, lütfen bilginiz olmayan konularda insanların konularına mesajlarına kendi çapınızda güya trol cevaplar veriyorum havasına bürünerek sataşmayın. ben sizin mesajınıza alıntı yapıyormuyum ? öyle ise sizde benim mesajıma yazmayın rahatsız etmeyin, ve bilginiz olmayan konulara bakış açınızı değiştirin siz bilmiyorsunuz diye o yok anlamı taşımıyor, aksine sizde yok anlamı taşıyor. sizden nazikçe ricam bana cevap yazmayın fikirlerinizi ve mizahi cevaplarınızı kendinize saklayın sanırım insan olarak beni anlayıp birdaha yazmazsınız rahatsızlık verdiğinizi düşünerek en azından öyle umuyorum iyi günler.