WebMasterMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkekler hor kullanıyor hocam. sizin gibi erkek sayısı nadirdir belki ama öğrencilik hayatım arkadaşlarımın evleri çöplük götürüyordu. Ev kız gelmeden gelmeye süpürge makinesi çalışırdı düşün. Sende dişinden tırnadığın biriktiğinle ev alırsan sende öyle kullanılmasını istemezsin. Çözüm olarak bütçeniz varsa yıllık veya birkaç ay peşin ödemeyi teklif ederseniz genelde %99 evi alırısınız.
Bazı sözlüklerde benzer başlıkları inceledim ve anlatılanlar arasından en az %60'ı gerçekse şahsen ben de evimin hayvanat bahçesi gibi kullanılmasını istemezdim, verilen kira açılan masrafı aşabilir. Bunun yaşanması da ihtimaller dahilinde fakat net bir yargıya varmakta pek hoş değil, en azından benim gibi düşünen insanlar da etkileniyor ve işler zorlaşıyor. Çözüm öneriniz mantıklı geldi denenebilir, teşekkürler.
seasilex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendimden pay biçeyim. Bilecik osmaneli'nde okumuştum. Öğrenci evine 3 arkadaş çıktık. Sırf ev sahibine kıl olduğum için evden çıkarken 4 kutu ketçap 4 kutu mayonez alıp evi komple ketçap mayonez e bulayıp çıkmıştım. Üzerine birde Un ile süsledim. Pişman değilim.

https://www.youtube.com/watch?v=sJytkF8gGyA