Hocam ben düştüm sen düşme 😂 adam vergisini ödeyerek IPTV uydu alıcısı satıyor dükkan adresine kadar herşey ortada, bu yasal, ama arkadaş IPTV player yapmak istemiş, neymiş suçmuş inadına şikayet edecekmiş. Bu kafa nasıl bir kafa biliyor musun? Geçmişte dünya yuvarlaktır diyenleri yuhlayanlarla aynı kafa 😂 herhalde arkadaş IPTV izlerken görmemesi gereken bir şey gördü, travması olmuş iptvye.
Yasal olmadığı halde satışı yapılan yüzlerce ürün gösterebilirim. Bu ürünleri sistemin açıkları ve denetim olmamasından dolayı yapıyorlar. Bu cihaz satılıyor diye iptv yasal mı oldu bunu mu idda ediyorsunuz. ?
Siz gerçekten uçmuşsunuz kafanız kaçmış. Siz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz yasaları tanımıyor musunuz ? Ve yasaları tanımayanları gösterip bak bunlar yasaları tanımıyor bende tanımıyorum mu diyorsunuz ? Siz Türkiye cumhuriyeti yasalarına karşımı geliyorsunuz ?
Her konuşmanda ayrı bir sıvamaya başladın. İpTV yasal dedin yok kaportacı ahmetten alıyon dedin. Sen neyi savunuyon birader gece gece cinlerimi tepeme getirdin