smsonaylar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sence IPTV kullanmanın da yayınlamanın da suç olmadığını mı söylüyorum? Koskoca yazıdan bunu anladıysan yazık, boşa yazmışım, o yüzden de sana boş yapıyormuşum gibi gelmiş demek ki.

Boş yapan sensin dostum. Mahkemede ağlamayın sonra falan... Bomboş bir cümle.

Sen sırf gıcıklığına şikayet edeceksin de, bunun suç olmadığını bile bile şikayet edip, boşa adaleti ve polisi meşgul etmekten suçlu bulunursan ne yapacaksın?

Hadi ben sana içinde IPTV geçen ve Samsung smart tvlerde olan tüm uygulamaları görseldeki gibi attım, Samsung Türkiye'yi şikayet et suça aracılık ediyor senin mantığınla.

Uygulamanın Google play'de olması bu konuyu Türk ceza kanununda suç olmaktan çıkarmıyor.

İlk senaryo şöyle mesela şimdi görselde attığın ego tv veya royal bilmem ne tv gibi uygulamaları ben Google play'ye bildirdiğimde bu kişilerden belge istiyor yada uygulamasını siliyor. İkinci senaryo ise yayını yapılan kanala uygulamayı bildiriyoruz veya bildiriyorlar. Kanalda avukatlarıyla bu uygulamaların konsol sahiplerine dava açıyor. Üçüncü senaryo ise kanalın avukatları Google playe giriyor yayın yapan uygulamaları buluyor bulduklarına dava başlatıyor.

Türkiyede bu işi yapıyorsan kapını ne zaman çalacaklar uygulamanı ne zaman silecekler ne zaman ceza yiyeceksin o tamamen şansa kalıyor. Şuan bu uygulamaların burada aktif olması suç işledikleri gerçeğini değiştirmiyor. Boş cümle boş cümle diyip duruyorsun ama baştan sona boş yapıyorsun. Tabi iptv işi yapıyorsan ve içini rahatlatmak için kendini kandırmak istiyorsan buyur kandır ama insanları yanlış yönlendirmenize izin vermiyorum ben. Sen git yap bu işi ama bilmeyen biri bu işi yasal zannedip yapmasın benim derdim bu.