wieRunjA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım biz iyiyken çok iyiydik, biraz ona kapıldım. Çok göz yumdum düzelecek diye maalesef belkide olmaması gereken bir ilişkinin erken bitmesi bana bi mucize oldu.
Dedim ya çok zor seven biriydim ve kabul etmeyeceğim şeyleri birşey yokmuş gibi devam ettirerek yürütmek istedim. Bana sevdiğini iyiyken çok inandırmıştı çünkü
Her şey yolundayken herkes iyidir hocam. Önemli olan kriz anlarıdır. Her sorun yaşandığında hiçbir sorun yokmuş gibi davranmak içinizde birikmesine ve bir noktadan sonra tahammül edememenize sebep olur. En anlayışlısından en anlayışsız kadınına kadar yaşayacağınız durum budur.

Haddime değil ancak tavsiyem, gerçekten mutlu bir hayat sürmek istiyorsanız hayatınıza aldığınız insanla sürekli g*t g*te olmayın. Kişisel alan çok önemlidir. Normalde haftada 2 kez arkadaşlarınla buluşan biriysen bunu yapmaya yine devam etmelisin. İç içe geçmiş bir ilişkide her zaman sınır ihlali olur. Sınırlarını net bir biçimde çizmelisin. O hata yaptığında sen görmezden geliyor ya da sürekli affediyorsan neden yine hata yapmasın ki?