grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı araştırma ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

17 yıldır bilgisayar kullanan biriyim. Masaüstü de denedim, laptop da. Elimde Abra V19.3 ve Macbook Pro M1 Pro mevcut.

Evet Macbook'lar oyun için üretilen cihazlar değil ama hiç oyun oynanmayacak bir alt yapıda gibi lanse edilmemeli diye düşünüyorum. "Arada bir" oyun oynamayı düşünen biri için yaptığınız testler ne kadar anlam ifade eder emin değilim.

Macbook'un işlemcisi, ekran teknolojisi, ekran çözünürlüğü, ses teknolojisi, güvenliği, hafifliği, malzeme kalitesi, müşteri desteği, piyasası ve evet sosyal statüsü...
Abra'nın plastik leğen hissiyatı, fan sesi, ısınma sorunu, ses kalitesizliği...

Her zaman Macbook'u satıp bir Abra alabilirsiniz ancak hiç bir zaman bir Abra'yı satıp bir Macbook alamazsınız.
Evimde işlerim için kullandığım 3 tane bilgisayar var. Zaten sürekli seyahat halinde olmayan birisinin laptopa para harcaması da çöpe atılan paradır benim gözümde ama o konu tamamen ayrı bir mesele. 30 fps altında alıyorsanız eğer o cihazda o oyun oynanmaz seviyededir. Arada bir oyun oynayan bir kullanıcı bile bundan rahatsız olacaktır ki arada bir kullanan bir kullanıcının o oyunları mace yüklerken yaşayacağı sıkıntıları saymıyorum bile. Paylaştığı oyunların rekabetçi oyunlar olduğunu ve ne kadar casual takılsa bile kasarak oynayarak istemeyeceğini ya da fps drop yediğinde bir daha oynamak istemeyeceğini de daha şimdiden ön görebiliyorum.

Önceki mesajımda da yazdığım üzere burada konu abra veya monster değil. En çok reklamı dönen markalardan biri olduğu için dümdüz seçtim. Çok daha iyi f/p ürün bulunabilir. Kullanım amacına yönelik ürün seçilmeli. Hava atmak için pardon sosyal statü için alacaksa da bu kadar yazılanlara yazık olur zaten

Neyse konu sahibi arkadaşa yeterince bilgi verdik gibi

İyi geceler, forumlar