Bundan sonra herhangi bir konu altinda cok fazla yazmamaya karar verdim gercekten kimseyi rencide etmek kimsenin kalbini kirmak istemiyorum ama bazen boyle cikiyor arada ne idigu belli olmayan ergenler klavyenin tuslarina basarak laf sokma hevesinde olan hayir bir sey degilde sinirlerimizi geriyor burasi herkese acik platform burasi kabadayilik yeri degil laf sokma yeri degil arkadaslar bakin lutfen karsinizdakini tanimadan sacma sapan ithamlarda bulunmayin ters bir zamana denk gelir Kalp kirilir onca isin gucun arasindan bos muhabbetlerle ugrasmak istemiyorum ama bir tane arkadasimiz gelmis ot kadar faydasi olmayan faydasi olmayan diyor simdi yaptiklarimizi burada tek tek siralayacak degiliz bizi tanimazsin etmezsin dostum tanisan zaten bunlari yazmazsin kimseyi hedef almiyorum ama tanismak isteyen varsa ozelden msj gonderebilir tanisirim ... bu msjimIda sahsa gondermeyi denedim ama engellemis neyse eminim okuyordur bu arada kardes kiskandigimi falan zannediyorsun bak hic sevmedigim muhabbetler ama sana sunu soyleyim seni $ ile tartariz istersen deneyebiliriz