Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saydığınız tüm meslek gruplarının sendikası var ama polislerin yok. Polislerin sahibi yok. Türkiye'de en fazla intihar eden meslek gruplarının başında, hatta en yakın rakiplerine bu konuda tur bindirmiş durumda. Size katılıyorum ama, hep örnek gösterilen Amerika gibi olmalı. Elini kaldıranın eli kırılmalı. Neden bağırıyor ki, yazsın cezayı olsun bitsin değil mi? Ben de aynı fikirdeyim ama işte Türk insanı. Ceza yazmak istemediği için bağırıyor.
Hocam sanırım konuyu tam olarak anlatamamışım, buradaki problem tamamen polisin dediği şeyi inkâr edip hakaretler yağdırması. Ben sorduğumda cevap olarak "aracı buraya koyamazsın" dese ben neden koyayım? Sen bir polisten onay aldıktan en fazla 10 dakika sonra azar işitsen "ama böyle demiştiniz?" dediğin zaman da "ben öyle bir şey demedim" dese bu yorumları yapabilecek misiniz? Empati yapmanızı bekliyorum, benim burada ele aldığım şahıslar belli. Komple emniyet teşkilatı hakkında bir yargım yok, tanıdığım iyi polisler de oldu bekçiler de askerler de oldu evet kötüsü de oldu ama böylesi hiç olmadı, ben keyfimden bu kadar satır yazmadım empati yaptığınız zaman anlarsınız diye düşünüyorum. İlla bu şahısların tüm teşkilata zarar verdiğini anlamak için benzer olayların başınıza gelmesi mi lazım?