Öncelikle şunu belirteyim. İşten 19:00 gibi geldim. Saat 00:44 ve ben hala daha eğitim videolarının içindeyim. 2009 yılından beridir internet girişimciliği yapan biri olarak ve yüzlerce eğitim almış biri olarak şunu söyleyebilirim. Çok az eğitim beni kendine hayran bırakmıştır. Buda onlardan biri.
Kendim hali hazırda zaten ebay dropshipping işini yapan biriyim. Bu ay başladım ve 500 dolar gibi bir ciro elde ettim. Hedefim tabi ki bunu katlamak. Arkadaşlarımızın eğitim içinde paylaştığı bilgiler harici şunu kazandım. Harika bir ilgi.
Sayılıdır eğitimi alınan ertesi günü " Merhaba kursu incelediniz mi hocam? " sorusunun sorulduğunu gördüğüm. Hatta itiraf edeyim, şaşırdım bile. O sırada elimde onlarca kilo ağırlık pazardan gelmiştim. Sanki ilkokulda bir öğrenciyim de hocam beni arayıp bu soruyu sordu. Bende suçluluk hissedip " Eve daha yeni girdim. İnşallah şimdi başlayacağım

" yazdım. Öyle başladık.
Bu kadar yağladım pakladım tabi ki haliyle günler, aylar geçse bile özelden yazanlar olacaktır. O kadar konuştun naptın diye
Arkadaşlar, bu bir girişim yolu. Başarılı olurum ve olamam. Bunu şuan kestiremiyorum ama çabalayacağım. Bu arkadaşlarımız dediğim gibi gayet ilgili ve bilgili kişiler. Yani başarısızda olsam bu kişilerle başarısız olmayı yeğlerim. Çünkü bunun harici 2 tane daha ebay eğitimi almıştım. O eğitimler için ne yazan var ne soran. Ben yazmasam yazan olmuyor
Toparlayalım yorumu. Kişisel olarak beğendiğim ve tavsiye ettiğim bir eğitimdir. Arkadaşlarımız beni lütfen yanlış anlamasın. Umarım ilerleyen dönemlerde bu ilgili durum yerini ilgisizliğe bırakmaz.
Başarınıza...