Bişeyler biliyorsun ama akla mantığa aykırı biliyorsun.
Osiris kim?
Neden kesiyorlar erkeklik uzuvlarını?
Erkeklik organını budamanın Allah rızasını kazanmayla ne alakası var?
Biliyorum çünkü yaşın kadar mısırı, mekkeyi ve medineyi gezmiş tarihle ilgilenmiş bu hususta eğitimler alıp ateistinden tut en dindarına kadar bir çok kitabı okumuş biriyle yazışıyorsun şuan emin ol.
Din akıl işimidir yoksa mantıkmı önce onu kendine sor?
Erkek uzuvlarını neden kesiyorlar demişssin erkek uzvu Osiris yani onların inandığı uydurmaca tanrı (şeytanın putu) diyebiliriz.
Peki nerden çıktı mısırda neden azıcık ucundan alıyorlar; erkeklik organı budamak dediğinde bahsettiğimiz mısırdaki en ünlü mimar mucit ve hekim olarak imhotep tarafından daha sağlıklı ve dinç bir nesil için yapıldığı söylenmekte hatta Hz ademin yani ilk insanında sünnetli olduğu rivayet edilmekte. Buna istinaden yeni doğan bebeklerde bile bugün sünnetli doğanlara rastlanmakta... Bu tamamen sağlıklı ve bir çok hastalığı engellediği bilimsel olarakta ıspatlanmıştır!
Yani sünnet islamla alakalı değil tamamen yaradılışla alakalı, bizim için yapılan ve bize yaratıcının kurallarına uymamız konusundaki küçük bir test