Sabah saatlerinden beri uğraşıyorum belki denk gelenleriniz olmuştur bilgim ve iznim olmadan facebook adresine 2.428,52TL para gönderilmiş. Hemen paparayı aradım ve iade talebi oluşturdum şu mesajı yolladılar :
Harcamanız işyeri tarafından iptal veya iade edilmedikçe yurtdışı işlemlerde harcama 8 gün provizyonda (muhasebeleşme) beklemektedir. 8 günlük süreniz harcamanızı gerçekleştirdiğiniz günden bir sonraki gün itibarıyla başlar. 8 gün sonunda provizyon (muhasebeleşme) işleminiz iptal edilerek iade işlemi yapılmaktadır. Dilerseniz işlem yaptığınız işyeri ile görüşerek durumu aktarabilir ve bize iptal talebini göndermelerini isteyerek iade sürecini hızlandırabilirsiniz.
Telefon görüşmesinde para daha karşı tarafa geçmemiş geçerse onlar ile iletişim kurmanız gerekiyor dedi ama facebook ile hiç bir şekilde iletişim kuracağım numara, mail yok.
Gelen mailde ise 8 gün sonra iade olabileceği yazıyor, konu hakkında bilgisi olanları bekliyorum sizce param 8 günün sonunda iade olacak mı yoksa facebook ile iletişim kurmanın başka yollarını arayayım mı? Eğer iade olabilecekse mecbur bekleyeceğiz.