arkadaşlar evliliği siz gözünüzde büyütüyorsunuz. burada önemli olan tek şey var oda birbirini sevmek.
kadın veya erkek ben senin için ölüyorum diyor ama koltuk sevdasından vazgeçemiyor veya altın sevdasından. hani benim için ölüyordun.
önemli olan dünyalık bir sevgi niyetiyle evlenmemek.

11 yıl oldu evleneli. ve kimseden bir kuruş almadan yaptım bunu. nasıl mı eşimin sayesinde. hiç bir şey istemeyerek.
unutmayın evi eşyayla doldurmak mutluluk vermeyecektir.
bir koltuk vir yatakla da evlilik oluyor.

ama şimdikiler eşyanın bağımlısı olduğu için evlilikte zor bir sürece giriyor. bu tarz kadınları erkekleri seçmeyin. Allah korkusu olan dünyalık evliikle değil ahiretlik bir evlilikle evlenmeyi seçenleri tercih edin.

evinizde koltuğunuzn tek olması sizi mutsuz etmez.. eşinizle olan bağlılığınız en kaliteli eşyanın üzerindedir.

evlilik maddi manevi çok kolay zorlaştıran insan.

bugün 100 binle ev kurulabiliyor nasıl mı diyeceksiniz. en dibini alarak beyaz eşya bir koltuk bir yatak. amaç mutluluk ise ....
mutluluk değil ise dünyayı da koysan insan nefsi doymaz.

her odandaeşya olacak diye bir kural yok. odalar boş kalsın gönüller dolu...

böyle bir eş istiyorsanız da allah korkusu olanı seçin.

peygamberimiz ne diyor. bir kadının 3 şeyi için evlenilir. güzellii, zenginliği, dindarlığı
siz dindar olanı seçin gerisi gelir.

şimdi dindarlarda böyle demeyin. ben gerçek manada karşı tarafı düşünen kolaylaştıran insandan bahsediyorum.