Telefonda o iş olmaz hocam BT isterseniz Ledger Nano X almalısınız.
BT li kullanmanizi onermem hacklenme olayi cok kolay
Trust wallet iyidir ama telefonda bir virüs olmamasına dikkat edin. Kelimeleri güvenli yerde saklayın ve bir kripto cüzdan adresini kopyaladığınızda onu mutlaka kontrol edin, kopyaladığınız ile yapıştırdığınız farklı olabilir virüs yüzünden
Hocam Ledger Nano X alın geçin. Bırakın Ahmet Ayşe walleti.
Dünyanın parası geçiyor üzerinden sorun yok.
Metamask, trustwallet vs. soğuk cüzdan değildir.
Milyonların yoksa Ledger boş Trustwallet kullanabilirsin ama yatırımların 500 k gecmiyorsa binance kullan
arkadaslar hepınıze cok cok tesekkur ederım yorumlarınız ve dusuncelerınız ıcın
ledger nano s plus aldım
ama aklıma bır konu takıldı
telefona kurdum cıhazı bagladım eklenmesı gereken kullandıgım bır kac krıpto cınsını ekledım tamam bır sıkıntı yok.telefondakı uygulamada;
örnegın tron ıcın hesabın aktıf olması ıcın 0.1 tron gonderın dıyordu gonderdım geldı bır sorun yok
ama artık bundan sonra cıhazı telefona baglamamdakı neden nedır? ne gıbı bır geregı var
telefondakı uygulamaya cıhazı baglamadanda gırebılıyorum nasılsa herseyı telefondakı uygulamada gosterıyor
aslında mantıken cıhazı tele baglamadan ıslem yaptırtmaması gerekıyor ama neden kullanabılıyorum bılemıyorum
uygulamadan para gonderımı yapmadım para gonderımı yaparken cıhazın baglanmasını ıstermı bılmıyorum,kullananlar cevap verebılırmı?