ELLAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tronlink, Trust Wallet
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonda o iş olmaz hocam BT isterseniz Ledger Nano X almalısınız.
Mlsdrdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trust Wallet
Yildiray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BT li kullanmanizi onermem hacklenme olayi cok kolay
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metamask iyidir
keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trust wallet iyidir ama telefonda bir virüs olmamasına dikkat edin. Kelimeleri güvenli yerde saklayın ve bir kripto cüzdan adresini kopyaladığınızda onu mutlaka kontrol edin, kopyaladığınız ile yapıştırdığınız farklı olabilir virüs yüzünden
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Ledger Nano X alın geçin. Bırakın Ahmet Ayşe walleti.
Dünyanın parası geçiyor üzerinden sorun yok.
Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metamask, trustwallet vs. soğuk cüzdan değildir.
okyanus1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyonların yoksa Ledger boş Trustwallet kullanabilirsin ama yatırımların 500 k gecmiyorsa binance kullan
Deephunter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trust Wallet

arkadaslar hepınıze cok cok tesekkur ederım yorumlarınız ve dusuncelerınız ıcın

ledger nano s plus aldım

ama aklıma bır konu takıldı

telefona kurdum cıhazı bagladım eklenmesı gereken kullandıgım bır kac krıpto cınsını ekledım tamam bır sıkıntı yok.telefondakı uygulamada;

örnegın tron ıcın hesabın aktıf olması ıcın 0.1 tron gonderın dıyordu gonderdım geldı bır sorun yok

ama artık bundan sonra cıhazı telefona baglamamdakı neden nedır? ne gıbı bır geregı var

telefondakı uygulamaya cıhazı baglamadanda gırebılıyorum nasılsa herseyı telefondakı uygulamada gosterıyor

aslında mantıken cıhazı tele baglamadan ıslem yaptırtmaması gerekıyor ama neden kullanabılıyorum bılemıyorum

uygulamadan para gonderımı yapmadım para gonderımı yaparken cıhazın baglanmasını ıstermı bılmıyorum,kullananlar cevap verebılırmı?