omeruzucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlıyorum fakat şu an girip baktım. En çok indirilen IPTV uygulaması 2018'den bu yana markette. 10 Milyon'dan fazla indirilmiş. İsminde direkt IPTV Player ibaresi geçiyor. Bu uygulama neden kaldırılmamış? Çünkü IPTV dediğimiz şey içerisinde sadece illegal içerik barındıran şeyler değildir. Siz de kendi sunucunuza kendi çektiğiniz videoları yükleyip gerekli şekilde ayarlamaları yapıp Melih Bey'in yazacağı programa kendi sunucu adresinizi girerek o programdan kendi videolarınızı izleyebilirsiniz. Buradaki sorumluluk tamamen sizdedir. Melih Bey'i ilgilendiren bir durum yoktur. Bundan dolayı da olmayan bir suçtan ötürü Melih Bey'in sıkıntı yaşayacağı bir durum olmayacaktır. Bu da bu konudaki son mesajımdır. Programı yapıp yapmamak bundan sonra Melih Bey'in takdirindedir.

@KBilisim; hocam sizi de karşılıklı konuşmalar esnasında kırdıysam özür diliyorum.
Hocam Türkiye Cumhuriyetinde sadece İP TV yayıncılığı değil aynı zamanda İP TV kullanmak da suçtur. İlgili maddeleri buraya yazmayacağım Google playde uygulama araştırması yapabildiğinize göre yasa araştırması da yaparsınız. Google playdaki o gördüğün uygulamalar yurtdışı kaynaklı uygulamalar o uygulamaların sahipleri Türkiyede yaşamıyor ve yurtdışında gerekli belgeleri var bir şekil sistemi atlatıyorlar. Ama o uygulamanın sahibi şuan Türkiyede olsaydı yaşayacaklarını tahmin bile edemezsiniz.

Google play Türkiye politikalarında ip tv yayını yapanları kanal yetkilileri bu bein olur xxx Türk kanalı olur bildirdiğinde uygulama yayından kalkıyor ve konsol hesabı sahibi direkt olarak yargılanmaya başlıyor telif cezaları olsun v.s.

Bilginizin olmadığı bir konuda yapın yapın derseniz yarın başına bir şey geldiğinde ilk sizi bulur derki bu adam bana böyle demişti. Ben bu tarz işlere girenlere acımıyorum ama yetkin olmadığımız konularda yorumdan kaçınmalıyız.

Misal şuan canım sıkılsa Google play'e girsem Türk kanallarının yayını yapanları bulsam sonra direkt olarak kanal müşteri hizmetleri ile iletişime geçsem desemki sizin yayınınız burada izinsiz yapılıyor kanal avukatlarını yönlendiriyor ve konsol hesabına yasal işlem başlatıyorlar. Diyelim player yaptı okey ama içerisinde iptv kelimeleri geçiyor sonra linki alsak adamın uygulamasından maçları izlesek sonra bunun ekran kayıtlarını alsak ne olur ? Adamın uygulamasından maç yayını izlediler olur bunu hakime anlatamazsın cezayı yersin. Yahu ne gerek var.. Gitsin normal bir iş yapsın. Ama içerisinde iptv geçen bir uygulama yapmasın yapıyorsa da ne zaman ceza gelcek diye oturup stres yapsın ne diyim.