Öyle bir cevap veriyorsun ki konunun sahibi sen zannediyorum. Hocam milleti yanlış yönlendirme Google politika kuralları ve Türk ceza konunu ortada. Herkes bu işleri yakalanana kadar yaparlar. Google playde gördüğün o uygulamalar bugun var yarın yok siliniyor kapatılıyor. Bu bugün de olabilir 1 ay sonrada 3 ay sonrada ama fark edilince hem yasalarca hemde Google tarafından cezalandırılıyorlar. Umurumda mı değil fakat yanlışları düzeltmek zorundayız. Sonra durumun farkında olmayan biri bu postları görüp iptv uygulaması yapıp belki hayatı kararacak.
Hocam anlıyorum fakat şu an girip baktım. En çok indirilen IPTV uygulaması 2018'den bu yana markette. 10 Milyon'dan fazla indirilmiş. İsminde direkt IPTV Player ibaresi geçiyor. Bu uygulama neden kaldırılmamış? Çünkü IPTV dediğimiz şey içerisinde sadece illegal içerik barındıran şeyler değildir. Siz de kendi sunucunuza kendi çektiğiniz videoları yükleyip gerekli şekilde ayarlamaları yapıp Melih Bey'in yazacağı programa kendi sunucu adresinizi girerek o programdan kendi videolarınızı izleyebilirsiniz. Buradaki sorumluluk tamamen sizdedir. Melih Bey'i ilgilendiren bir durum yoktur. Bundan dolayı da olmayan bir suçtan ötürü Melih Bey'in sıkıntı yaşayacağı bir durum olmayacaktır. Bu da bu konudaki son mesajımdır. Programı yapıp yapmamak bundan sonra Melih Bey'in takdirindedir.
@KBilisim; hocam sizi de karşılıklı konuşmalar esnasında kırdıysam özür diliyorum.