Birincisi İlk mesajım ne olmuş bu konuya çıkıp onu okumanızı tavsiye ederim. Ben zaten normal VLC gibi bir player üzerine konuşuyorum. İkincisi ben zaten avukatım. Player yazmak da suç değil tüm mesajlarımda da bunu anlatmaya çalıştım.
Son olarak da IPTV tagları yasak demişsiniz ama Play Store'da zibilyon tane IPTV ibaresiyle uygulama var. Google bu uygulamalara niye bir şey yapmıyor?
Yer sağlayıcı belgesi gerektirecek bir durum olduğunu zannetmiyorum. Çünkü bahsettiğim gibi program sadece bir player olduğu için ve içerisinde herhangi bir video veya link barındırmayacağı için ve de içerisinde oynatılacak video ya da linkler Melih arkadaşımızın sunucusunda barındırmasını gerektirecek şeyler değil. Bu durumda yayını benimseyip yaymış da olunmayacaktır, çünkü programın amacı zaten o değildir. Bu durumda da yer sağlayıcı belgesine gerek olmadığını düşünüyorum. Benim yorumum bu şekilde. Detayını biliyorsanız bilgilendirin lütfen.
Sadece player elbette sorun olmaz. Hatta kendi linkini ekleyio izlemeside sorun olmaz tabii. Benim bahsettiğim şey bu linklerin diğer üyelerle paylaşılması. O kısım suç işte