Merhaba, az önce başıma gelen garip bir olay, bir potansiyel müşterime hizmetlerimizle ilgileniyor musunuz diye sordum fakat o projemizi beğendiğini ve bizimle çalışmak istediğini söyledi. Kendisine bir takım arkadaşı ile beraber çalışacak kadar çok para kazanmadığımızı söyleyince de para istemediğini söyledi. 18 yaşında ispanyol bir arkadaş. 3 Dil bildiğini iddia ediyor ve bana sürekli iş ile ilgili yeni fikirler söyleyip benimle beraber çalışmak istediğini yazıyor. En sonunda anlaştım kendisiyle ve sitemin canlı desteğine koydum. Aşırı motive ve istekli, whatsApp grubu kurduk ve diğer çalışan arkadaşlara da sürekli yardımcı oluyor, 3 dil bildiği için sosyal medya hesaplarımızdaki yazım hatalarını düzeltiyor vs. Yani düşünüyorum ne gibi bir art niyet olabilir ama bulamıyorum. Bizim ticari kültürümüz ile ilgili en ufak işlemi bile para karşılığı yapıldığı için mi bana bu durum garip geldi bilmiyorum. Mesela 2 gün önce shopify mailimi nasıl bulurum diye konu actım adam 50tlye bulurum diye özel mesaj gönderiyor