Genelde mail yöntemi ile RAT atıyorlar buna kanmayacağınızı düşünürsek ve indirdiğiniz uygulamaları Googla Play dışında bir yerden indirdiyseniz yedeklemenizi yapıp Factory Reset atmanın zamanı gelipte geçmiş.
Hocam bence format atıp tüm şifreleri değiştirmelisin
Ben şahsen indirdiğim apkları direk virüs total dan kontrol ediyorum. Virüs varmı yokmu diye
Hocam apk indirdiğiniz telefonunuzda kesinlikle mobil bankacılık uygulaması olmaması gerekiyor, daha önce karşıma böye bir sistem çıkmıştı telefonunuz kitli dahi olsa arka planda mobil bankacılığınıza erişip işlem yapabiliyorlar hatta sistem tarafından telefonunuza gelen tüm bildirimleri sessiz hale getirip mobil bankacılıktan gelen doğrulama koduna ulaşıp hesaptaki parayı tek seferde çekebiliyorlar.
Aman diyim hocam apk işi hafife alınıcak bir iş değil, şiddetle tavsiyem şüpeleniyorsanız fabrika ayarlarına cevirmeniz.
Yani hepiniz kesinlikle format olması gerektiğinimi düşünüyorsunuz kaspersky vs bir virüs uygulaması ile taramayla kurtulmazmı