Merhaba arkadaşlar, chatgpt'ye biraz kafayı taktım sanırım, sizlerden de yardım istiyorum, ben İngilizce niche siteler üzerine çalışıyorum bu aralar, chatgpt'ye yazıları yazdırıyorum, adsense'den onay almak için bugün 1 adet sitemi onaya gönderdim, duruma göre konuya onay alıp alamadığımı da yazarım.

Benim makale yazdırma formatım şu şekilde;

İLK BÖLÜM (GİRİŞ)

{MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} konusu hakkında özet bilgi verir misin? İlk cümlede mutlaka {MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} kelimesini geçir. Vereceğin cevapları ise sadece {DİL} dilinde olsun.

İKİNCİ BÖLÜM (GELİŞME)

{MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} sorusunda ki konu için alt başlıkları üret ve bu alt başlıklara uygun olacak şekilde bir metin hazırla. Kelime sınırın yok, istediğin kelime sayısı kadar yazabilirsin. Hazırladığın metinde mutlaka {MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} kelimesi paragraf içinde geçsin ama en fazla 8 adet kullanman gerekiyor. Vereceğin cevapları ise sadece {DİL} dilinde olsun.

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM (SONUÇ)

{MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} konusu hakkında en çok merak edilen 10 soru ve cevabını verir misin? Yazacağın bu metinde {MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} en fazla 4 defa geçebilir. Vereceğin cevapları ise sadece {DİL} dilinde olsun.

DESCRİPTİON YAZDIRMA;

{MAKALE KONUSU - BAŞLIĞI} Can you write a 160-character description in {DİL} ?

----------------------

Birinci bölüm; makalenin giriş bölümü ve bu bölümde ana konunun kelimesi mutlaka geçmeli.

İkinci bölüm; Burada ana kelimeye bağlı alt kelimeler olmalı ve bu kelimelere ait açıklama paragraflarında, ana kelime en fazla 8 defa geçmeli, bunun sebebi anahtar kelime yoğunluğunu doğru ayarlamak. Normalde tüm makalede toplamda 12 olması lazım, 4 kelimeyi de sonuç kısmına saklıyoruz, soru cevap kısmında eğer 4 adet kullanırsa sorun yok.

Üçüncü bölüm; Bu kısım google'da insanları ana kelimeye bağlı yaptığı ve sorduğu sıkça sorular sorularla alakalı, makaleyi pekiştirmek ve daha zengin hale getirmek için şart.

{............} içine istediğiniz başlığı ve dili yazıp, kendi makalelerinizi yazdırabilirsiniz.

Genelde %90 oranında özgün içerikler üretiyor.

Sizlerin de eklemek istediği özel teknikler varsa duymak isterim, teşekkür ederim, hayırlı geceler dilerim.

Bu formatla All in One Seo'da %100 yeşil ışık alıyorum.