Arkadaşlar son birkaç aydır üzerinde çalıştığımız bir e-ticaret projemiz var.. Problemler peşimizi bırakmak bilmedi bir türlü üstüne bir de benim titizliğim eklenince baya zorlu bir süreç geçirdik geçiriyoruz. Ama çok şükür güzel bir hale geldi ve reklamlarla vs başlayabiliriz.

Trendyol ve Hepsiburada da satışımız var ancak odağımız kesinlikle değil orada var olmamızın tek nedeni dostlar alışverişte görsün. Asıl odağımız kendi sitemiz ve ilerleyen zamanda yurt dışı pazarı olacak. Marka patentimizi de geçtiğimiz ay aldık.

Artık bir taraftan reklamlar tanıtım çalışmaları başlarken bir taraftan da ürün gamımızı mümkün olduğunca genişletmek için çalışacağız. Bu anlamda yeni tedarikçiler arıyoruz ve her zaman bu arayışımız da devam edecek. Şuana kadar anlaşma sağladığımız tedarikçilerimiz de var. Fakat sadece tekstil gibi tek ürün gamında kalma niyetimiz de yok Sistemi olan tedarikçilerimize vergi levhamızı da beyan eder cari hesapta açtırırız sıkıntı değil. Fakat bizim de tedarikçilerimizden bazı beklentilerimiz var.

Her şeyden önce fatura kesebilen resmi işletme olmalı.
Müşteri ya da kanunlar önünde sorun çıkarabilecek replika ürünlerle ilgilenmiyoruz.
Fiyat olarak çok ekonomik ama kalite olarakta dandik ürünlerle ilgilenmiyoruz.
Kişiye özel siparişle üretilen ürünler sistem kurgumuzda hiçbir zaman olmadığı için müşteri isteği ile şekillenen ürünler kabul edemiyoruz.
ve ürünününüz arkasında durmalısınız sattım unuttum yok.

Ancak en önemli şeylerden biri Ürünlerinizin stüdyo kalitesinde fotoları olmalı ya da netten kolayca temin edilebiliyor olmalı. Amatör çekimler ile oluşturulmuş görselleri kabul edemiyoruz.

www.trendmore.com.tr web sitemiz dilerseniz bir göz atabilirsiniz.. Böylece görseller konusunda niye bu kadar seçici olduğumuzu da anlamış olursunuz.

Dediğim gibi bizim zaten tamamlanmış tedarikçi anlaşmalarımız var... Ancak diğer taraftan sürekli yeni ürün arayışlarımız da devam ediyor. Aramızda çalışmanın mümkün olacağı arkadaşlar varsa tanışmak isteriz.