2006 yılındaydı ilk aldatılmam...4,5 yıllık sevgilimle en yakın/çocukluk arkadaşımın meger 1 yıldır sevgili oldugunu ögrendim.

yıllar geçti,ünide iken çocukluktan tanıdıgım bi kızla evlilik hazırlıkları yapıyorduk.kızın herşeyini biliyorum,çok iyi tanıyorum,birlikte büyüdük diye istemiştim yani ortada aslında bi aşk,sevgide yoktu burda.neyse,sonra kızın 4-5 sevgilisinden birisi oldugumu ögrendim.

yine ünide en yakın arkadaşım bi kızdı,3 sevgilisi vardı.onlardan birisi kızı aldatmış,kız hafta sonu gidip 2 tane daha sevgili yapmıştı.hafta içi tekrar sordugumdada erkekleri görmüyormusun,hepiniz aynısınız,size güven olmuyor diye aglaya zırlaya kendini haklı göstermeye çalıştı.kesin birisi daha beni aldatır filan,ne olur ne olmaz ben 4liyim dedi yani

üniden sonra memlekete döndüm,bi kızla arkadaşlık ediyoruz.dedim bu kez tamam,o kadar düzgün/hanım hanımcık bişeydi ki dedim bundanda çıkmaz artık öyle bişey.meger evliymiş kocası uzun yol şöförü imiş,adam yola gidince benle görüşürmüş hep.ögrenir ögrenmez hemen ilişkimi kestim tabi...

geldim 38 yaşına,neden evlenmiyorsun diyorlar.arkadaş,düzgün birini bulsam evlenecem mıknatıs gibi bunları çekiyorum demekki,ben ne yapayım.