yusufengz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok üzüldüm, her aldatılma hikayesi görünce içim cız ediyor, Allah sabır versin...
merdyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DiZiNi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskiden erkekler sapıktı şimdi kadınlar sapık.
Lexan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam seviyorsunuz biraz ağır olucak ama ruhunda varmış biseylik 2 kurusluk insanlar icin canınızı sıkmaya değmez ormanlıkta takılan bir kızdan da size hayır gelmez iyi ki de gördün belkide bilmediğin neler var başka yolunuza devam s.edin
emseryuke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun ne denir ki...
SniperMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sabır versin hocam çok zor (
ereneser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bedirhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam bunun iyi bir yanından bakılmaz ancak şunu düşünün evlilik hayali düşündüğüm dediniz evlenmeden önce gerçek yüzünü gördünüz.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam iyi ki yakalamışsın her şerde bir hayır vardır. Düşünsene o kızı evine hanım diye alacaktın bu durumda sevinmem lazım gibi bir şey olmuş. Yaşadığın olay çok kötü gerçekten ama olaya bir de iyi yanından bak hayırlısı neyse o olsun.
Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç üzülmeyin. Allah sizi, bizleri bu tür karaktersiz insanlardan uzak tutuyor.
Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor daha fazla. Çünkü bir insanı tam anlamıyla tanıdığımızı zannediyoruz ve değer verip duygularımızı yönlendirmeye başlıyoruz karşı tarafa. Fakat eksiğiz karşıdaki insanı tam anlamıyla tanımak için önce kendimizi insan tanıma tarafında geliştirmemiz gerekiyor. İllaki size sinyaller vermiştir daha öncesinde. Bu sinyalleri genel olarak gözardı etmemek gerekiyor.

Üzülmedim. Tam aksine sevindim. Allah sizi böyle bir insandan uzak tutmak istemiş. Önünüze bakın, kurtuldum diye sevinin.
yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kurtarmış hocam, geçmiş olsun biz aşkı R10’da öğrendik karı da kız da değil
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık böyle şeyler normal oldu fazla takmamak lazım

Bu tarz durumlarında altında sosyal medya siteleri temelinde bunlar gizlidir her ne kadar görünmese de
OsmanAkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah belasını versin öylelerin kusura bakma kardeşim geçmiş olsun. üzüldüm
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erken fark etmen faydalı olmuş hocam.
AcimasizYorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verilmiş sadakan varmış, Kadınlara aşırı güvenmemeni tavsiye ederim. Sen yine şanslı adamsın, ben yakaladım yok burcum böyle yok çok flörtözüm birşey yapmıyorduk , yok senle 3 kez çıktık daha tam sevgili sayılmayız daha neler neler ... Ama öyle kadınlar varki işte bu diyebilecegin, nerede dersen merak etme zamanla o seni buluyor eskileri hikayelerine bakıp ah çekiyor
zNightLastTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkartsın diyelim.
Ucuz kurtulmuşsunuz.
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonra diyorlar ki erkekler neden evlenmekten kaçıyor? Al işte sebebi hem de ispatlı. Neden güveneyim ki? Size saçma gelebilir ama EVLENMEYİN arkadaşlar. Aile müessesi diye bir şey kalmadı günümüzde.
Forseti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her kötü durumda bile bir köşesinde bir olumlu bir yan bulunuyor. Şimdiden kötü durumun yaşanması gelecek planı yaptığın kişinin sonrasında oluşabilecek bu büyük hatanın verdiği etkiden daha büyük duygusal hasar bırakabilirdi. İyi ki erkenden bu yaşanmış ve bitmiş olarak pozitif düşünmenize yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun hocam.
doctorcat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurtulmuşsun haberin yok.
mesobedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verilmiş sadakan varmış evlenseydin eve adam aldığında katil olurdun
aç gözünü uyanık ol bu saatten sonra karılar çıldırdı eskiden erkekler sapıklaşırdı şuan karılar bağrıyor çıldırıyor karılardan uzak durmak lazım
GencKimyasal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kuruşluk insanmış öğrendiğin iyi olmuş hocam bir insanı iyice tanımak gerekiyor ama yinede her zaman ihtimal vardır.
HendekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben senin için üzülmeyeceğim, dua da etmeceğim.. Tek yapman gereken gidip ondan daha güzelini bulman.. ne kadar erken bulursan o kadar iyi.. Ve o seni aldatan zavallı hayatında hiç yokmuş gibi takılman gerekli..
GokhannBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, insan böyle şeyler yaşadıkça kimseye güveni kalmıyor
Uretopia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence çok şanslısın nasıl biriyle birlikte olma yolunda olduğunu düğünden önce görmen nasip olmuş üzülme sevin
shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle Düşün;

"Allah ileride senin çok çok fazla üzüleceğini bildiği için şuan bu şekilde bir sonuçla karşılaştın." Eğer sen ileride evlenseydin, ilişkin daha ciddi olsaydı ve bunu farklı bir şekilde öğrenseydin emin ol çok daha fazla üzülecektin. Her neyse, senin için üzülmeyen birisi için üzülmemelisin.
Bu bir kayıp değil deneyimdir. Geçmiş olsun

Not: daha fazlasını yaşamış birisi olarak yazıyorum.
Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, başıma geldi. Tek diyebileceğim, "ŞÜKRET" ya evlilik sonrası olsaydı ? Demekki Allahın sevdiği kulusun ki sana öncesinde gerçeği gösterdi. Seviyorsan atlatman zor olacak evet ancak tavsiyem bir süre tatile çık takıl eğlen, hayatın ne kadar önemsiz ve geçici olduğunu ve senden değerli olmadığını anlarsın.
oslopay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlenmeden kurtulmuşsun bir iki fakire ekmek dağıt
SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni seven daha iyi biriyle birlikte olacağını düşün ve bu kişinin hayatına girmediğini varsaymalisin zor olacak ama geçecek.
Yildiray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, uzaktan yakından ilişkileri okuyan ve yazan birisi olaraktan size vereceğim bir kaç tavsiye olacak. Muhtemelen daha önce böyle bir şey yaşamadınız, bu size güzel bir tecrübe ve ders oldu diyelim, bir insan karşınıza boş yere çıkmaz her şeyin bir sebebi vardır. Yazacaklarım tüm ilişkisi olan, olmayan arkadaşlar için geçerlidir. Önceliğiniz her zaman kendiniz olmalı, gelişim, statü ve paraya yönelmelisiniz. Bir erkek kadın olmadan'da hayatına devam edebilir ve yaşayabilir. Bunu ilişkinizdeki kadına gösterdiğiniz zaman size saygı duyacaktır. Bir kadının size saygı duyması, maskülen hareketlerinizle ortaya çıkar. Malesef iyi efendi çocuk rolü yapan her zaman kaybetmeye mahkumdur. İçinde iyi ama dışında kötü olursan, sen kazanırsın. İki yüzlü maymun görünümlü kadınlara 1 liranızı bile yedirmeyin. Dünyanın merkezi sizsiniz, sizden başka birisi yok. Muhtemelen daha önce sorunlarda yaşıyordunuz detay vermemişsiniz, deveye diken insana seven yaranır. Potansiyelinizin farkına varın, spora başlayın, bakımlarınıza özen gösterin, her zaman kendinizi öncelikleyin, araya mesafe koyun, karşınızdaki insana vazgeçilmez olduğunu gösterir, duygusal yatırım yaparsanız eğer, siz kaybedersiniz. Bir erkek duygusal yatırım yapmamalı, çeşit çeşit insan var. Bu bilgileri internetten araştırıp çözerseniz, her şeyin farkına varır, bundan sonra karşınıza çıkan insana göre muamele yaparsınız. Sevilecek insan var birde sevilecek insan. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca: siz iyilik meleği yada meryem ana'da değilsiniz. Sorunlu bir insanı asla düzeltmeye çalışmayın. Toksik ve problemli insanlar asla düzelmez. Böyle bir durum karşısında kılınız'da kıpırdamasın, evet olabilir her erkeğin başına gelebilir, önemli olan umursamamak ve yeni duraklar kovalamaktır. Gayet rahat, özgüvenli ve sakin hareket edin. Rahatlayın, hayat yeni başlıyor.
Kipa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atlatamamış olman normal, bu kıza verdiğin değerle onu koyduğun yer ve emek için üzüntü, şaşkınlık tüm karma karışık duygular seni şu an bu duruma sokmuş. Bu tür kötü tecrübe ile biten normal arkadaşlıklar dahil her insan hayatımıza girmesinin bir sebebi var. Bize büyük dersler çıkarmamızı ve olaylar karşısında olgunlaşmamızı sağlamak için yaşanılıyor. İleride daha uyanık olmamız açısından sanıyorum. Bu kızla evlilik düşünüyorken böyle olmasının da bir sebebi var. Evlendiğinde emek ve yıllarını verdikten sonra böyle birşey yaşasaydın çok daha kötü bir durumda olacağını tahmin edersin. Çoğunluğun bozuk olduğu bu devirde bu senin moralini yerle bir etmesin. Hemen silkelen ve toparlan ne yaşadıysan iyi yada kötü hemen bu kişiyi hafızandan sil ve önüne bak. Mutlaka zamanı geldiğinde bir ömür harcayacağın güzel temiz ve ahlaklı bir insan bugün yarın olmazsa vakti zamanı gelince önüne de çıkacaktır. Nişanşılık yada tanışma neden var karşımızdaki insanı daha iyi tanımak için ki sen bunu sevgililik döneminde test etmiş ve öğrenmiş oldun. Yaptığında ormanlık alan olduğu için merak ederek gidip kontrol etmen sonucu olmuş ki eğer evde filan buluşuyor olsalardı nasılsa x tanımadığım kız arkadaşında diğerek hiç bu şekilde yanına gitmeyecektin ve ileride daha bir yaşanmışlıklar ve fedakarlıklar harcamışken ortada bırakılacaktın. Senin adına çok sevindim.
mrduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adınıza üzüldüm hocam, biz burada ne desek evet biraz havada kalacak. acısı uzun sürecek ama psikolojinizi acilen hızlıca toparlayın. anılar gözünüze gelebilir sık sık ağlamaklı bir halde olabilirsiniz. üsteki delpan arkadaş çok güzel demiş. tavsiyelerine dikkat edin bence.
AOA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha geçen gün evlenme planı yapıyordunuz ?
Fantomex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah iyilerle karşılaştırsın geçmiş olsun. Hep korktuğum bir şeydir.
BrooKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedir bu r10 memberlerinin çektiği..
By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence şanslı adamsın. iyi yırtmışsın.
FoxGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verilmiş sadakan varmış hocam, yat kalk şükret.
cakircagdasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sosyalajan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun bro şanslıymışsın ya evliyken olsaydı Allah muhafaza
Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sapikligin cinsiyeti olmaz. ama ortalamaya vurursak evet erkekler bi adim ondedir.
aldatmanin sapiklik ile baglantisi yok. sadakatsizlik denilebilir ama sapiklik degil. x kisisi ile sevgiliyken, x kisisinin bir iliski esnasinda baskasiyla olmasi (cinsel veya duygusal) o kisiyi sapik yapmaz.
ozete gelirsek, kendi fikrimce; kadinlar erkeklere kiyasla daha acimasiz bu tarz konularda. tabii ki kisiden kisiye degisir ama genel ozet bence bu yonde.

edit: konu sahibi arkadasim, gecmis olsun. defalarca aldattiktan sonra aldatilip 3-4 ay psikologa giden, sirf bu sebeple major depresyon + 1 yila yakin ansksiyete ile ugrasan biri olarak sunu soyleyebilirim. karma is real :P ben ebeminkini tersten gordum..

ve bir tavsiye daha, bu surecte icini intikam ile doldur (intikam al demiyorum, ki almazsinda bence gereksiz) bu intikam hirsi ile kendine yatirim yap, kendini gelistir. zaten bi sure sonra sikerler abi, onla mi ugrasicam diyorsun. bi bakmissin, olan sana olmus. mis gibi kendini gelistirmis olursun (:
hakan4729 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana ait olmayan bir geleceği tam zamanında görmen çok iyi olmuş.
Tavsiyem, partile boşver.
Sakın hüzne, üzüntüye kapılma bu hayat senin başkasının değil!
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elini çabuk tutup evlenicen
AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakaladığın için şükretmelisin. evlendikten sonra da yapardı
hayatın biterdi
androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadınlar sapık degil. Kadınlar şımarık hocam şımarık. Sapık olsalar birileriyle cinsellik yaşarlar.
göster ama elletme mantığında karşı tarafı her türlü kullanıyorlar.
cagrialtundag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olayın tek olumlu yani daha yolun başındayken ve ortada bir şey yokken yaşanmış olması. Evlilik ardından böyle bir şey yaşanması insanı daha çok yaralar. Allah doğru insanlar ile imtihan etsin bizleri.
mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, evlendiğinde olsaydı daha fenaydı. Nafaka falan aboooo bir ton saçmalık. Şimdi fark ettiğin iyi olmuş boşver.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimseye güvenmeden devam hocam kadınlar zaman kaybı takma kafana ciddiyim

Öldükten sonra ara sıra ailenin aklına geleceksin onun dışında unutulup gideceksin o yüzden bu dünyanın bir anlamı yok.
Hepinize iyi niyetlerinizden ve güzel dileklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama anlayamadığım bir nokta var. Hadi daha yakışıklısını daha zenginini bulursun anlarım da bu alttakiyle aldatmakta nedir acaba?