HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi yıkılmadı ? Hatay da Toki binaları vs Resmi kurumların el attığı projeye uyulan yerler neresi yıkıldı ? İlk sayfada dediğim gibi sıfır sıfıra yakın yerler önemli artık. Hatta müteahhitliği bırakan birisinin yaptığı yerler eleştirilmiş vs zorluk çıkarılmış olan birisinin projeleri bile yıkılmadı. Deprem sel yangın bunlar olabilecek durumlar. Her yatırımın riski var riski aza indirmek için de proje standart vs uygulanmış mı ona bakmalı. Emlakçı vs aracıdan alma kendin araştır
Bir inşaat yapılırken resmi kurumların el atmaması gibi bir durum yok benim bildiğim. Denetim olmadan ve belli başlı standartlar olmadan o inşaatı yapamıyorsun. Ama ülkemizde yapıyorsun maalesef. Ayrıca istersen emlakçı, mühendis, mimar bunların hepsini es geçip kendim inşaa edeyim en güvenlisi bu olur sanırım. Bende sizin söylediğinize ters bir şey söylemedim. Hani ev almaya çok güvenli bir yatırım olarak bakılıyor ya. Hah işte bakılmasın diyorum. Biraz agresif cevap veriyor olabilirim ama kalkıp da bana toki moki lagalugası yapma. O yıkılan ve altında binlerce insanın can verdiği binaların hepsinin GÜYA resmi kurumlarca ruhsatlandırılıp, her bir projesinin elli resmi kurum tarafından onaylanarak yapılıyordu. Neyse cevap vermiycem bir şey yazsanızda. İyi günler.