Kendisinden semrush alacaktım
@UMUT4YKUT;
Banlı olduğunu söyledi dedim güvenelim 200 tl için salaklık yapmaz o kadar da gariban değildir dedim ki parayı gönderdim .d Allahın fakirinin don alacak parası bile yok muhtemelen simit ayran parasına dolandiricilik yapıyor. İşlemleri başlattım banka iade sürecini detaylı aktardım onun bankasıyla da kendi bankamla da konuştum hesabının bloke sürecini aktardılar suç duyurusunda bulunmam gerektiğini iade alsam bile suç duyurusu yapmam gerektiğini söylediler gerekli yaptırımları alması için

kendisine dedim r10 dan bilgileri istedim (blöf) bana attığına bakın .d
Suç duyurusuyla gelip r10 dan bilgi alamayacağımı zannediyor savcılık kararıyla babanı bile evinden aldırırım avel .d üzülüyorum 200 tl için saçma sapan işler yapan insanları gel sana iş vereyim kuru ekmek alırsın suyla ıslatıp yersin .d suç duyurusunda bulunmaya gideceğim yarın ikametgahımın olduğu yerdeki emniyet müdürlüğüne parası gram umrunda değil ama başkalarına da yapar bu haysiyetsiz muhtemelen r10 da başka hesapları da var ipden kontrol edilip bulunmasını rica ediyorum böyle fındık beyinlilerin burada hatta dünyada barınmaya hakkı yok 200 tl için bu derde tasaya giriyorsan yaşama bile züğürt herif.