DiZiNi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskiden erkekler sapıktı şimdi kadınlar sapık.
sapikligin cinsiyeti olmaz. ama ortalamaya vurursak evet erkekler bi adim ondedir.
aldatmanin sapiklik ile baglantisi yok. sadakatsizlik denilebilir ama sapiklik degil. x kisisi ile sevgiliyken, x kisisinin bir iliski esnasinda baskasiyla olmasi (cinsel veya duygusal) o kisiyi sapik yapmaz.
ozete gelirsek, kendi fikrimce; kadinlar erkeklere kiyasla daha acimasiz bu tarz konularda. tabii ki kisiden kisiye degisir ama genel ozet bence bu yonde.

edit: konu sahibi arkadasim, gecmis olsun. defalarca aldattiktan sonra aldatilip 3-4 ay psikologa giden, sirf bu sebeple major depresyon + 1 yila yakin ansksiyete ile ugrasan biri olarak sunu soyleyebilirim. karma is real :P ben ebeminkini tersten gordum..

ve bir tavsiye daha, bu surecte icini intikam ile doldur (intikam al demiyorum, ki almazsinda bence gereksiz) bu intikam hirsi ile kendine yatirim yap, kendini gelistir. zaten bi sure sonra sikerler abi, onla mi ugrasicam diyorsun. bi bakmissin, olan sana olmus. mis gibi kendini gelistirmis olursun (: